| andi a întrebat:

Oare Dumnezeu ne va ierta pacatele pe care le facem in pat, sub pat, in parcuri, etc?

Răspuns Câştigător
| dance4life a răspuns:

Prin parc ink nu:-s dar nu-i o idee reathinkinglaughing n-am pacatuit asa de mult...cam...2 luni pe an?big grin laughing) vai de minestraight face acum realizez si eulaughing) u pe unde mai "pacatuiesti"? inspira-mabatting eyelashes

28 răspunsuri:
Anna
| Anna a răspuns:

Daca iti pare rau de ele si I le marturisesti, El promite ca te va ierta.
"daca ne marturisim pacatele, El este credincios si drept sa ne ierte pacatele si sa ne curateasca de orice nelegiuire" 1Ioan 1:9

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Daca ii cerem scuze lui Dumnezeu si ne pare rau pentru cea ce am facut cu siguranta ca Dumnezeu ne v-a ierta.happyDumnezeu este prea bun ca sa nu ierte greselile recunoscutehappy

| lia a răspuns:

Eu cred ca tu de fapt si de drept nu esti curios daca te va ierta sau nu, ci de raspunsurile primitelaughing Draguta intrebarea:-P

| ioanaa a răspuns:

Le va ierta. doar ca spovedania nu e de ajuns, trebuie sa iti para sincer rau pentru ce ai facut. Zic eu. Restul, ce ziceti?

| andi explică:

Raiul nu e gol...ne asteapta pe noi cei care iubim mult si primim putin, tu iubesti mult?

| andi explică:

La fel si eu...simo...la fel de mult... daca as putea, m-ai lasa sa te iubesc...intrebarea e la "amuzante" simo draga

| andi explică:

Da! vad asta. este iubire interioara? tu iubesti cu adevarat?

| andi explică:

Nu mai, nu te sperii, doar te incerc, adica as vrea eu, ...deci zi ai facut pacate multe? prin parc ai facut pacate?

| andi explică:

Auleu, dar in restul anului? sunt 10 luni, esti cumva calugaritza? vrei ceva lokuri de facut pacate? si asa am destule...calugaritzo!

| andi explică:

Iti zic, sa nu mai traiesti cu vise si cu asteptari, si asa viata e prea scurta...pacatuieste fata mea...pacatuieste

| andi explică:

Da! fericirea pe pamant, dar si in rai!

| andi explică:

Nu stiu ce zic draga simo, dar ne ajunge aici, doar daca mai vine cineva cu vreo completare, am pacatuit destul si aiciwinking.deci mergem in parc?

| andi explică:

Aha, bine deci ne calugarim sau mergem in parc? si fara semne din alea k isi baga coditza necuratu'

| andi explică:

Mumoaso, cum sa ne para rau? tie iti pare rau?

| anonim a răspuns:

Daca toata lumea se iubeste pe unde apuca, eu astept sa va inscrieti la mine sa va spovedesc.insa daca nu imi spuneti cu lux si amanunte cum ati pacatuit, sa stiti ca nu va iarta pacatele doamne, doamne.big grinbig grin

| Mo a răspuns:

Pai cred ca daca te spovedesti mai des si tii putin post Dumnezeu ne va ierta!

| dance4life a răspuns:

Pai daca nu le-ar ierta...ar fi cam gol raiulbig grin trebuie sa ajungem si pe acolo cu ele, nu crezi? daca tot exploram atatea lokuri...care te fac sa te simti ca in rai...

| dance4life a răspuns:

Iubesc foarte mult...laughing) cand am ocazialaughing) u cum iubesti?

| dance4life a răspuns:

Looollaughing) cum sa nu andi draga, nu vezi ca numai noi ne "iubim" aici?laughing

| dance4life a răspuns:

Da iubesc cu adevarat...mah, ce esti asa serios? la rubrica amuzante? ma sperii...hee hee

| dance4life a răspuns:

Piei satana! pai u asa ma inveti mah?laughing

| dance4life a răspuns:

Yo zic sa trecem la scris de mesajethinking ce zic oamenii asta?thinkinglaughing

| dance4life a răspuns:

Iar am pus semnul asta"laughing" si apare devil straight facestraight facestraight face

| dance4life a răspuns:

"devil" o fi vreun semnlaughing eu nu mai pacatuiescno talking

| nicp a răspuns:

Le va ierta daca le spovedesti.

| bunica a răspuns:

La iubit este dezlegare de la D-zeu.pai daca trebuie sa ne spovedim ar trebui sa fie coada la biserica in fiecare zi.

| OvidiuMocanu a răspuns:

Mai pe ocolite am probat cu my ex gyrlfrend parcul tineretului, liftul blocului, apartamentul unui prieten, plaja din costinesti, eforie nord, si bucataria parintilor ei laughing
Imi aduc aminte cu placere de pacatele acestea sper la altele laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Dumnezeu iubește oamenii,...
Pa, pa.

Întrebări similare