| 1234dany5 a întrebat:

Odata...,Matusamea i-a zis lu' varamea sa aranjeze niste acte in ordine alfaetica deoarece sunt foarte importante,. pe urma. ea mi-a zis mie : "Hai si tu si ajuta-ma ca tu stii ALFABETU' " rolling on the floor)))))))) laughing laughing. cum vi se pare? laughing (bieinteles ca a glumit). cred... de fapt nu! chiar nu il stie tot laughing.

10 răspunsuri:
| 六兆年と一夜物語 a răspuns:

Păi dacă eraţi sau încă sunteţi în clasa întâi...

| 1234dany5 explică (pentru 六兆年と一夜物語):

laughing. eu sunt in a 6-a siea in a 8-a rolling on the floor

| Seducatorul a răspuns:

Bullshit

| 1234dany5 explică (pentru Seducatorul):

Tu ori esti prost ori esti prost laughing. sau ori n-ai intelas gluma ori nu ai mai auzit vreo gluma vreodata!winking

| Seducatorul a răspuns (pentru 1234dany5):

Mai prost ca tine n-am cum sa fiu laughing am citit inca o data "gluma" ta si nu mi se pare nimic amuzant! pace fraiere!

. o.O

Mai citeste-o de 100 de oriwinking poate o intelegi. si gadeste-te la haz prostanacule! tongue

| Seducatorul a răspuns (pentru 1234dany5):

Mai taci ma odata c-ai obosit laughing

Eu n-am avut nevoie sa o citesc de 100 de ori si nici acum nu am; pentru ca mi-am dat seama de haz de cand varamea a spus-owinking daca tu nu poti sa intelegi o gluma ca asta atuci. asta e! e fix problema ta daca asta crezi despre gluma (unii suntmai greu de capul) laughing ce sa facem daca nu ti se pare amuzanta asta e unii n-au sentimente laughing

| 1234dany5 explică (pentru 1234dany5):

(unii stau mai greu cu capul)* apropo : laughing laughing