Genial! Absolut genial. Bravo, frate. Cea mai tare faza e moaca aluia care zice faza cu "pomelnicul de melodii preferate" Si chestia cu fetita fana Geastin Beaver e prea adevarata
Pai TPU este un film. unele intrebari prostesti sunt chiar horror. alea amuzante comedii. alea cu final gen "raman insarcinata?" sunt thriller [nu se stie niciodata] si dramatic [daca ramane]. am uitat si actiunea care este in intrebarile de gen : ce faceti in acest moment?
ps: foarte tare! ador!
Suupeeer)
ai talent nu gluma.
continuarea.continuarea.
Ai grija sunt pe urmele tale)!
Buna!
Foarte frumos. Chiar esti foarte talentat, sa mai postezi astfel de creatii, caci sunt extraordinare din punct de vedere artistic, dar si intelectual. Trebuie sa ai rabdare sa desenezi cu mous-ul tot, totusi asa simplu, dar totusi asa detaliat, nu? Ai toate laudele mele. Tot asa s-o ti si pe mai departe.
Pa, pa!
Nume:Cretaker
Varsta: ---
Sex: ii place
)
Felicitari, poate asa isi dau seama unii useri cat de tampitii sunt.
Asteptam continuarea
Cat de tare a putut iesi! Asteptam cat mai multe episoade dar nu te grabi fale lejer si la fel sau mai frumoase
Foarte "misto" ) mi-a placut faza cu liku` chiar ai talent
vreau continuarea! :*
Waaw
Foarte frumos :*
Bravo; x
Ai talent.
Abia astept continuarea; x
Pupiciii :*:*:*
Pa.Pa.
Foarte tare ! Mai ales partea cu cersetorul de fundite. Doamne, cati de-astia mai sunt pe aici! Abia astept next-ul Sa ne anunti cand il faci.
Julyly2089 întreabă: