| InvertedDeformity a întrebat:

Ok, am terminat cu formarea armetei anti- membri noi/nooby fappers! Armata mea este cam asa:Crucified, Verutza97, alxp, AikkoXD si ww2EXPERT.
Este vineri, 06/12/2013 ora 12:00, armata mea este pregatita si prezenta in bunker, ne pregatim ultimele calcule si fixari ale coordonatelor unde pot fi gasiti toti pruncii care se dau smecheri, fac caterinca bleaga si se dau drept troli.
Ora 12:300, ne verificam echipamentele si bombele napalmice(concepute de mine si wwEXPERT), toti am urcat in vehiculul care ii apartine, conform planului(mai putin Verutza97 care este commando). Crucified piloteaza WunderWaffe 9, impreuna cu alxp, AikkoXD conduce un PANZERKAMPFWAGEN VIII MAUS, iar eu cu ww2EXPERT pilotam un Kampfgeschwader 200.
Ora 13:00, ne apropiem de taberele noilor utilizatori, Verutza97, ne-a dat semnalul ca a patruns in acel teritoriu, a distrus pe cei care stateau de veghe fara prea mult efort, deoarece au inceput sa se dea mari cocosi dar nici macar nu stiai ce termeni folosesc, dupa care Verutza97 i-a ciuruit cu cu cateva cuvinte prim care le-a fost demonstrata prostia pe care o au in ei. Avionul pilotat de catre Crucified si alxp a distrus muuuult mai usor decat credem grupurile de turetisti anti-aerieni+ tancurile facute din caterinca bleaga si glume din anul 2006 reciclate, AikkoXD care era la bordul unui tanc PANZERKAMPFWAGEN VIII MAUS, dar in ciuda asteptarilor, nu nu a fost nevoie sa lanseze proiectile, deoarece armata pruncilor riposta cu jigniri si "injuraturi", iar tot ce avea de facut era sa treaca cu tancul ei blindat cu sarcasm si mind-twist trolling peste ratatii care inaintau neincetat(au numai doi neuroni- unul pentru a merge in spate iar unul pentru a merge in fata).
Ora 14:00... se pare ca am patruns prin unitatile lor ca prin branza... Ajunsi in capitala, unde dictatorul Turbox+ mana lui dreapta, VeciunulDeLa2, incepeau sa injure cat ii tineau vocabularul, impreuna cu cei ramasi pe acolo care trageau din orga lui Stalin cu alte troluri ieftine, camentarii handicapate si vorbe murdare, dar se pare ca facem fata cu usurinta, asa ca am lansat bomba napalmica.Totii nerderii au fosti banati si exterminati de pe TPU/ au fost suspendati.
Ora 14:00, se pare ca victoria este de partea noastra, cei ramasi in viata au fost capturati, au primit ingrijiri medicale, dupa care o mare parte dintre ei ni s-au alaturat si au intreles cum sta treaba pe T/A.VecinulDeLa2 si Turbox isi savureaza infrangerea pe categoriile "Dragoste si sex" si "Telefonie".

29 răspunsuri:
| AikkoxD a răspuns:

Un rezumat? Cineva?

| єχcєєℓ a răspuns (pentru AikkoxD):

Duz gais uăntz tu ghet leid-de Moș Nicolae.

| OnuOnulică a răspuns:

Voi sunteti ăia care răspunde numai la Trivia/Amuzante? o.O

| zurick a răspuns:

Talent natural, pura actorie
Ce mai televizor?
Ma mut pe scaunel si va vizionez cu steag de pufarine

| InvertedDeformity explică (pentru zurick):

Alea sunt confeti cu pufarine! Steagul nostru arata cam asa:
https://www.google.ro/......ps?/search

| zurick a răspuns (pentru InvertedDeformity):

Misto.
PS.Daca ma puteti rani si pe mine din greseala sa nu ajung la teza la romana ar fi super

| Lămâie00 a răspuns (pentru InvertedDeformity):

Face-ti-va un steag mai original

| suităr a răspuns:

Bun.Bravo.
Sweetland vă poate ajuta cu ceva?
*ia scăunelul și se așează*

| anonim_4396 a răspuns (pentru suităr):

Nu.

| ww2Totenkopf a răspuns:

De unde ai ciordit echipamentul?

| Lămâie00 a răspuns (pentru ww2Totenkopf):

De la LaTeroristu laughing

| LordBolton a răspuns:

Pai daca aveti nevoie am niste mech-uri tocmai bune pentru voi.

http://orcz.com/images/thumb/e/eb/SR4MechSuit.png/400px-SR4MechSuit.png

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mă susţii sau nu? Care-i cea mai sexoasă raţă de-aici?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As avea cateva sa-ti spun dar ma voi abtine, nu meriti osteneala. Vreau doar sa clarific faptul ca nu sunt nou venit, stau pe aici de aproape 8 luni iar in ultimele 5 luni nu a fost zi in care sa nu vizitez categoria. Singuri de aici care se cred "mari cocosi" sunteti voi astia care intrati abia vreo 2-3 saptamani si deja va credeti cineva pe categoria asta, e dea dreptul patetic. Pace.

| InvertedDeformity explică (pentru anonim_4396):

In primul rand, ai zis cu gura ta ca vrei sa fi de partea celorlalti si ti-ai tradat rangul nemotivat.
In al doilea rand, pati sa te asiguri ca nu am o vechime de 2-3 saptamani si nici cei care au fost de partea mea.Eu sunt pe acest tsite de aproape un an si doua luni, iar acest cont a fost crea cu patru luni in urma(contul mai vechi a fost banat).

| anonim_4396 a răspuns (pentru InvertedDeformity):

1.Nu-mi pasă de cât timp eşti pe TPU, dacă e s-o luăm aşa eu sunt pe TPU din februarie 2011, mă interesează activitatea ta pe T/A iar din câte imi amintesc eu nu te-am văzut decât prin iulie de vreo 2-3 ori şi nici nu văd să-ti fi menţionat cineva numele vreodată: http://www.tpu.ro/cauta/?keyword=inverteddeformity
2.N-am auzit în viaţa mea de alxp ăsta de unde naiba l-ai scos?
3. Eu am zis ceva gen "Nu ar fi o luptă cinstită", n-am zis că vreau să fiu de partea cuiva.

| AikkoxD a răspuns (pentru anonim_4396):

Dar eu sunt pe TPU de câteva zile...de mine de ce nu te iei? *vreau bătaie*

| anonim_4396 a răspuns (pentru AikkoxD):

Pentru că tu ai un creier.
N-o să te bat dar dacă vrei poţi să mă baţi tu.winking

1.Scuze ca nu ti-am raspuns imediat, se pare ca am avut niste lucrururi mult mai importante.
2. Daca te nu te mai intereseaza de cand sunt eu pe T/A, atunci de ce mai comentezi?
3.Numele meu a fost mentionat de mai mult de 5 ori, dar erai tu inainte un pic mai chior.
4.Acest alxp de care nu ai aflat tu pana acum si-a schimbat numele acum cateva zile in ViseleSmulgGratii.
5.De ce nu ar fi fost o lupta dreapta?
6.Esti foarte prost!
7. Dupa raspunsul pe care l-ai dat mai inainte ai devenit si mai porst decat as fi crezut!

| InvertedDeformity explică (pentru InvertedDeformity):

Prost*

1.Crezi că îmi pasă?
2. N-am zis că nu mă interezează de când esti pe T/A, am zis că nu ma interesează de când eşti pe TPU. Am vrut doar să-ţi zic că pe categoria asta eşti un zero.
3. "Numele meu a fost mentionat de mai mult de 5 ori" La tine asta-i o realizare? =))
www.tpu.ro/cauta/?keyword=turbox&submit_search=
şi vechiul meu username:
www.tpu.ro/cauta/?keyword=deeskry&submit_search=
4. Minţi(am verificat):
http://www.tpu.ro/utilizator/igpe
http://www.tpu.ro/utilizator/aakpnq
5. Nu am vrut să zic că nou veniţi sunt mai buni, ba chiar din contră sunt mai slabi, dar tu ai interpretat-o greşit.
6-7.Sunt mult prea matur să mă iau la harţă cu tine, ţinând cont de faptul că tu ai doar 14 ani, dar îţi recomand ca pe viitor să mai citeşti şi tu o carte şi să-ţi faci naibi şi tu o viaţă. Şi nu mai fă pe şmecherul dacă nu ai argumente concrete.
P.S.: Nu îmi mai răspunde. Pa, pa.

1.Daca tot nu iti pasa de ce mai continui?
2.Ce prost esti, mai sus spuneai ca te intereseaza activitatea mea pe T/A.
3.Este ridicol modul in care te lauzi ca ti-a fost mentionat de mai multe ori. numele.
4.M-ai indus in eroare, stiam ca este un membru alxp iar cand m-am uitat m-ai sus am crezut ca era ViseleSmulgGratii.
5.Prea matur sa te iei la harta cu mine.Nu cred ca este o diferenta prea mare intre varstele noastre. Dupa modul in care te aprinzi nu cred ca ai mai mult de 12 ani.
6.Sincer acum, ''sa citesc o carte''? iti zic eu ca am mult mai multe cunostinte in literatura, isorie si multe alte domenii.
7.Se pare ca am o viata, una chiar mai complexa decat a ta.Din cate se observa eu nu stau 6/24-12/24 pe un amarat de site, incercand sa ma dau cocosi prin raspunsurile mele.Probabil ca am altceva mult mai bun de facut.Deci nu imi da mie sfaturi de viata.
P.S.Singurul raspuns eronat a fost acela cu alxp, tu ai zis ca nu ai mai auzit de el, asa ca ai indus in eroare o parte din tema, in care a fost inclus si raspunsul meu pe nedrept.Te poti asigura ca aproape toate argumentele mele sunt concrete.

Cum am mai zis şi mai sus: "Tu chiar nu meriţi ostenealamea, maturizează-te!".

| ViseleSmulgGratii a răspuns:

Hei! Ma numesc Stefanel si sunt nou pe aici...

| Lămâie00 a răspuns:

Va rog, nu ma NAPALAM-izati!

| Lămâie00 a răspuns:

Vreau sa ma inrolez in armata, ce trebuie sa fac?