Nici nu ma mai chinui sa-ti dau un raspuns!
Maical is da fachin ching! Biber is da fachin ghei!
Nu te chinui sa imi dai raspuns? tocmai ai facut-o
Intai trebuie sa mananci niste picioare de broasca, sa faci rugaciunea si sa incantezi unicornul zburator cu 2 coarne, sa calatoresti cu el pe curcubeu pana in tara de nicaieri, de acolo iei metroul pana la statia pipera, de acolo iei submarinul pana in mijlocul campiei romane, iar de acolo mergi pe jos pana in Noua Tailanda, acolo, la cimitirul Ţi-oÎmpingŢi-oÎndes cumperi un bilet de o ora si cauti un mormant unde scrie I Love Justin Bieber, sapi si o sa dai de o cheie, aia e cheiea inimii lui Justin Bieber, Michael jackson e doar un pretext + ca JB vrea sa-i ia locul lui MJ ca Rege al muzicii pop, ceea ce e inacceptabil, sper sa-ti gasesti iubirea, pa
Vred ca prin sua habar nu am?! Da e foarte bine pazit si sigilat..cred ca i au pus si alarma.
Esti proasta rau,! E un vis, frate mai lasati-l pe saracul Justin in pace, inteleg, si eu sunt o fana f. mare de a lui, dar nu as crede intr-un vis. P.S : Nu te supara, dar asta e adevarul! :\
Tu realizezi ca de fapt nu am visat asa ceva? Am pus si eu intrebarea asta asa ca sa ma distrez si poate sa fac si lumea sa rada doar ii categoria trivia amuzante
natalyia întreabă: