Copii de grupa mijlocie au invadat categoria.Sunt cunoscuţi sub nepotrivita denumire de "trolli".Uhm, dacă vine vreun' pici pe aici şi te înjură nu-l lua în seamă.
Uhm şi...bine ai revenit!
Bine ai revenit, mă, Loome mă. Se pare că Old Generation se reîntoarce. Urmează al 4-lea război mondial când ne vom întoarce toţi.
Pai, sa vedem: jumatate de categorie e formata acum din bucati de rahat umblatoare care pun 1001 intrebari pe zi, iar majoritatea userilor misto nu mai intra aproape deloc fiindca sunt satui de copii in scutece care au invatat sa scrie si primul site de care au dat e TPU. Nu am mai vazut o intrebare amuzanta de cateva zile si de obicei mai intru pe T/A doar cand sunt pe buna de pe laptopul lui tata.
In concluzie, bune ai revenit! Cred ca iti va placea la nebunie pe la noi. Apropo, nu te lua la injuraturi cu nimeni ca nu mai scapi de ei nici pana ajungi la varsta a treia.
Ciudat...
Nu stiu ce m.a determinat sa intru iar pe acest site, dar se pare ca am hotarat sa fac asta in aceeasi zi cu tine.
Musca fie cu tine!
Da Deea s-a intors si ea! Dau petrecere! desi o sa vezi numai rahaturi care pun intrebari stupide...
Wait... do you remember me?
Aaa da... de ce?
Nu stiu... nu credeam ca mai stie cineva cine sunt.
Oh, te rog... toata lumea stie ca si tu esti una din generatia veche.
Da. sunt deea cu musca
Exact, vezi ca stii? Sunt mandru de tine, o sa-ti dau un 3 pe azi...
O aparut una,o fana nebuna, care zice ca e Justin..., vezi ca o sa inceapa sa vorbeasca in "engleza".
Full speed ahead! Intrebarile sunt din ce in ce mai stupide. De la: conjugarea verbelor (pentru. scoala), ce frizura sa imi fac... pana la,, cand mi se ingroasa penisul''. (azi am vazut-o) ))