Da,te primim,dai si tu o visinata?
In alta ordine de idei,eu,fablosul,conduc acum T/A.
-Pianistul,adica dante,care acum se numeste arima (asta schimba numele mai des decat schimba curv@le clientii) a deveni o mica parasuta a tuturor, si e combinat cu kamasutra care nu mai stie de gluma de cand sta cu deprimatul asta.
Am descoperit ca suck vaneaza lebede din barcuta lui de printesa, dar acum e suspendat ca asa merita.
-VibeTrixFu@king e o bagaboanta narcisista care m-a blocat fiindca asa e ea bagaboanta si ofticoasa.
Lovesleep e tot bagaboanta, da e bagaboanta noastra si nu zic nimic de rau.
Cam atat cu noutatile, hai cu visinata.
Da ma, kamasutra si pianistul, oare cum o satisface ca pana si degetele lui de pianist is subtiri) trebuie sa te bucuri pentru ei ma, stiu ca tu ti-l doresti mai mult pe pianist dar trebuie sa te obisnuiesti.
Eu mi si imaginez pe amandoi cu lacrimi in ochi, hulind viata. Oare apuca 18 ani?
Ma,el nu foloseste degetelele sau ce are ratacit prin pantaloni, foloste toata mana, mai foloseste un vecin, ce apuca si el.De satisfacut o satisface,ca e tare fioroasa kama si il bate de ii merg fulgii
Ei pe dracu apuca,o sa faca un copil,o sa boceasca ei mai tare decat copilul la botez, dupa care, de bucurie, o sa se sinucida amandoi. Copilul o sa ajunga bocitoare profesionosta, o sa locuiasca in Vaslui si o sa se planga cat de mica e pensia in timp ce mai bea o tuica la inundatie
O sa faca un copil? Doar daca o insamanteaza artificial) lui nu cred ca i-a venit inca sperm@, sta si isi face l@ba langa ea ba da mergem sa-l ajutam... acum stiu de ce e asa suparata kama, nu ii satisfacuta.
Cand mergem pana in Craiova sa ii readucem zambetul pe buze?
Kama? Pianistul? Arima e pianistul? Ala care tot plange?
Cand vrei tu, da nu cu barca, vreau sa ajungem anul asta
Da,ala e. Kama e o tipa care era misto pe vremuri, acum sta cu bocitoarea si nu mai e buna de nimic.
Nu e combinat cu mine!
daca mai spui asta, te leg si te bat pana nu mai poti!
Opaa,accept daca il luam si pe suck, altfel nu vreau!
Nu-i lua in seama p-astia doi
Hmm... da ce au cu tine? Pari ok, asa la prima aparitie.
Pupic
Nu-mi pasa ca nu vrei, te oblig!
Pai,pe scurt...tot ce stiu ei sa faca sunt glumele perverse, iar eu sunt printre putinele care nu le accepta tampeniile..si de-aici, ei ma considera o bocitoare fiindca nu le raspund la perversitati
Acuma le-am studiat profilul... imi pute a dragoste aici.
Eh... ti-am vazut profilul si esti cam suparata, in locul lor mi-as face griji, stiu de ce sunt in stare fetele suparate
Suparata? depinde, am cateva momente de suparare, dar nu bocitoare
SI NU E DRAGOSTE! intelegeti odata asta
Nu e dragoste? Atunci sa fie iubire? Stai... e vreo diferenta?
Nu e niciuna, nici alta
Sfat: orice ai face, nu intra in gasca lor
Imi aduci aminte de un user NVM
Gasca lor? Sunt doar doi... cat de periculosi pot fi?
Omule,e o duhoare atomica de dragoste, un nor al dragostei plina de bocete
Ba,te recunosc stai linistit Hittler unde esti tu sa ii gazezi
Te oftici ca nu te primim? Daca te lepezi de bocitoare o sa te primim, dar trebuie sa treci printr-un ritual care este secret
Aaa... un nor de ploaie. Sincer "Arima"credeam ca e fata, de aceea aveam dubii despre aventura lor.
Nu te invinuiesc, toti credem ca e femeie.Ooo da, bine ai venit in club, suntem 4 cu tine, mai e unul lovesleep, da ala e pe centura momentan, vine la toamna.
Lovesleep e domnisoara?
*poftim visinata*
Danke *ia visinata*
Nu, dar asta nu il opreste sa faca centura
Bine, ma bag si eu... da sper ca nu e ceva club gay
Ba da eu vreau sa mergem la Moldova, ce potriviee la astia, un moldovean si o olteanca, copilul va fi direct bucurestean mergem in moldova sa-i dam la c8til o pereche de OO
Cam dur nu crezi
O sa regreti
tu care mai eşti¿
:?
Hey... asta nu inseamna ca ma voi comporta urat cu tine.
Cu ea nu, doar cu pianistul
Ba mergem,da eu nu ii dau decat o bataie,oo sa ii dai tu, si un carnat Auzi ma, asta vrea in Romania ca la chisinau cine draci sa asculte pianul lui. Eu propun ceva, sa ne integram in moldova si in kama, mai precis in toate moldovencele care au intre 18 si 30 ani, ca sa fie crude
Aici adevar graiesti prietene
De la 15 in sus ma... de la 18 ani deja dai in ele ca surdu-n clopot)
Ba, ne-a debloct pianistul, facem pe civilizatii sau injuram?
Nu injuaram... ii dam de alea subliminale ca el ii prost si crede ca ii de bine))
) Cat de malefic si nenorocit esti, imi place
Sper
Nimeni nu se comporta urat cu tine, dar tu vrei mortis sa crezi asta.
Bine fabulosule, cum zici tu
Ok kama, ce fabulos suna fabulosul
Foarte fabulos
Termina si pleaca la modificat lista, imediat!
Killy, Mineru, Kama, Karima, Croampa, Suck, Sleep, Sergiu, Madu, Ramlesu, Dogu, Doub, Freaak, Daisuki, Depressa, Airan, Khali, AgentBomboana, TheMoonMan, Blitzu, Waffen, Turboxu. aa, da si Fabulosu. Fericit acum?'
Hmm,oarecum,vreau primul in lista.
Nu. Neveeeer. Mai ales, vad ca te iei de Kama, e olteanca, de-a mea. Asa ca nu vezi nici-un loc. Nu meriti. App, ce a facut Kama?
E rea cu noi, cei trei fantastici si in special cu mine si suck.De cand s-a incurcat cu pianistul moldovean de la,, chisnau,, umorul ei e la fel de interesant ca un caine calcat de masina. Ooooo esti olteanca? Imi faci sarmale? aaaa? Vreau, imi faci?
Pffff...s-a încurcat cu el? Mă rog, treaba ei.
Si daca-s olteanca trebuie neapărat sa stiu sa-ti fac sarmale? Parca ai fi Sleep. Nebun dupa sarmale :]]]]
Da cum, obligatoriu sa stii asta, sarmalele sunt sfinte!
Nu m-am incurcat cu el, asta cred ei
Aha deci. Cei doi viseaza
Mereu au visat
Ce visatooori. :]]
Julyly2089 întreabă: