Nu e dragoste? Atunci sa fie iubire? Stai... e vreo diferenta?
Nu e niciuna, nici alta
Sfat: orice ai face, nu intra in gasca lor
Imi aduci aminte de un user NVM
Omule,e o duhoare atomica de dragoste, un nor al dragostei plina de bocete
Ba,te recunosc stai linistit Hittler unde esti tu sa ii gazezi
Te oftici ca nu te primim? Daca te lepezi de bocitoare o sa te primim, dar trebuie sa treci printr-un ritual care este secret
Aaa... un nor de ploaie. Sincer "Arima"credeam ca e fata, de aceea aveam dubii despre aventura lor.
Nu te invinuiesc, toti credem ca e femeie.Ooo da, bine ai venit in club, suntem 4 cu tine, mai e unul lovesleep, da ala e pe centura momentan, vine la toamna.
Danke *ia visinata*
Nu, dar asta nu il opreste sa faca centura
Ba da eu vreau sa mergem la Moldova, ce potriviee la astia, un moldovean si o olteanca, copilul va fi direct bucurestean mergem in moldova sa-i dam la c8til o pereche de OO
Killy, Mineru, Kama, Karima, Croampa, Suck, Sleep, Sergiu, Madu, Ramlesu, Dogu, Doub, Freaak, Daisuki, Depressa, Airan, Khali, AgentBomboana, TheMoonMan, Blitzu, Waffen, Turboxu. aa, da si Fabulosu. Fericit acum?'
Ba mergem,da eu nu ii dau decat o bataie,oo sa ii dai tu, si un carnat Auzi ma, asta vrea in Romania ca la chisinau cine draci sa asculte pianul lui. Eu propun ceva, sa ne integram in moldova si in kama, mai precis in toate moldovencele care au intre 18 si 30 ani, ca sa fie crude
Nu. Neveeeer. Mai ales, vad ca te iei de Kama, e olteanca, de-a mea. Asa ca nu vezi nici-un loc. Nu meriti. App, ce a facut Kama?
E rea cu noi, cei trei fantastici si in special cu mine si suck.De cand s-a incurcat cu pianistul moldovean de la,, chisnau,, umorul ei e la fel de interesant ca un caine calcat de masina. Ooooo esti olteanca? Imi faci sarmale? aaaa? Vreau, imi faci?
De la 15 in sus ma... de la 18 ani deja dai in ele ca surdu-n clopot)
Ba, ne-a debloct pianistul, facem pe civilizatii sau injuram?
Julyly2089 întreabă: