| RainmakerX a întrebat:

Oracol de omorat plictiseala...

1.Este normal sa plangi dupa ce asculti o melodie?
Am ascultat de vreo 100 de ori melodia
https://www.youtube.com/watch?v=ScNNfyq3d_w
si prima data chiar imi venea sa plang :/

2.Care este userul vostru preferat de la T/A si de ce?
3.Care este primul user care v-a dat ignore/pe care l-ati ignorat?
4. Alegeti o echipa formata din membri T/A pentru a trece de apocalipsa zombie. Echipa trebuie sa contina : 1 tintas cu pistol de 9mm, 1 sniper, 1 spadasin, 1 tehnician, 1 medic si 1 vanator de munte + 1 incurca-lume care sa nu fiu eu >:

5.Cand ma vedeti pe aici care este primul lucru care va vine in minte?
6.De ce imi raspundeti la oracolul asta?
7. Daca ati fi un animal pentru o zi atunci ce animal ati alege? (trebuie sa alegeti)
8. Daca ai fii o pizza atunci ce ai avea pe tine?
9.Ai fi curios/oasa sa stii ce iti rezerva viitorul? De ce?
10.Agrafe sau fundite? De ce?
11.Filme sau seriale? De ce?
12. Daca ati fi un desert atunci ce ati fi?
13.Care este/a fost profesorul tau preferat de la scoala?
14. Gata cu oracolul, revin mai pe seara. >:

Intrebari de departajare :
15* De ce ai merita fundita pentru acest raspuns? :)
16* Care este primul cuvant care iti vine in minte atunci cand auzi de "scoala"?

Răspuns Câştigător
| KamaSutra a răspuns:

1. Daca te atinge la sentimente, da si
OMG OMG OMG, asculti Linkin Park? love strucklove strucklove struck
love you so so much love struck

2. N-am unul preferat...sunt mai multi cu care imi place sa vorbesc, adica tu, Dante(Arima, Putin etc), Mad, era si Freaak, Karima si Crompulet happy

3. Nimeni nu mi-a dat ignor, primul pe care l-am ignorat thinking suck sau turbox, unul din astia

4. Tintas: Endo
Sniper: Mad
Spadasin: Mieeez
Tehnician: Cred ca Sergiu
Medic: Karima
Vanator: GreyN
Incurca-lume: Suck si Jony(fabulosu)
Tu in echipa mea ai fi cel care face planul de atac smug

5. Bunatate, dreptate, amuzament si oracole big grin

6. Fiindca imi place sa raspund, mai ales intrebarilor normale happy

7. As fi un porumbel

8. Sos de rosii, salam picant, sunca, cascaval, masline, carnaciori si atat happy

9. Nu, vreau sa fie o surpriza, sa-mi testez limitele si puterea, sa vad cat de bine reactionez

10. Agrafe, funditele sunt mult prea girly(s-acum o sa zici: ''da tu nu esti fata?!''- Ba da, dar nu sunt stilul meu)

11. Ambele, daca imi place si acela si celalalt, de ce nu? Dar mai bine un serial, filmul se termina prea repede

12. Clatite americane, sau orice fara ciocolata sad

13. Am avut mai multi...
Primul adica prima este doamna diriginta care a fost si profesoara mea de atelier. Orele cu ea nu erau niciodata plictisitoare, ne oferea lectii de viata si datorita ei am ramas la liceu. Ce vreau sa spun cu asta? Eu intr-a 5-a am vrut sa ma mut de la liceul de arte, dar ea mi-a oferit incredere si am ramas...Stiu ca nu prea iti pasa, dar imi place sa intru in detalii
Si a doua profesoara ar fi cea de limba si literatura romana. Dansa m-a trimis la multe concursuri si olimpiade si datorita muncii depuse de amandoua, am ajuns unde sunt happy si tin sa-i multumesc mult happy

14. Ok, te astept sa-mi spui parerea despre raspunsuri big grin

15*. Fiindca am raspuns nu ca sa se adune puncte, ci pentru ca imi place sa-ti raspund la oracole happy dar acum tine de tine daca ti-au placut raspunsurile, deci tu alegi cui oferi fundita

16*. Imi place scoala mult si sincer abia astept sa inceapa. Numar zilele pana va incepe laughing(acum spune: ''ce ciudata? Cui ii place scoala?!"). Imi place fiindca acolo devenim oameni si invatam si ne pregatim pentru viata + ca acolo se afla cea mai buna prietena, nu, de fapt surioara pe care niciodata nu am avut-o happy si mai am un motiv in plus: trec in clasa a 9-a si asta inseamna colegi noi si provocari mai maribig grin
Concluzie: nu pot descrie ce simt cand aud de ''scoala'' intr-un singur cuvant big grin

| RainmakerX explică (pentru KamaSutra):

1.Da,ascult si copilasul acela din videoclip care afla ca tatal sau a murit pe front este chiar trist...
smug
4.Cea mai buna echipa posibila. Prea faina. Cu Endo tintas si GreyN vanator nimeni nu ne poate atinge big grin Faine alegerile.
5.Aww merci.
12. Fara ciocolata? Ai alergie sau doar nu iti place?
13.
"Cea de limba si literatura romana. Dansa m-a trimis la multe concursuri si olimpiade si datorita muncii depuse de amandoua, am ajuns unde sunt si tin sa-i multumesc mult" -idem smug Daca ai vedea discutiile dintre mine si doamna mea de romana... "Cata, este un concurs de creatie literara la liceul x, te-am inscris deja." "Taxa?" "Este gratis, doar sa te duci." "Cand?" "Duminica la ora 8 30 sa fii in sala" "Ohhh" "Hai ca te-am intrebat daca pleci undeva in week-end, este pacat sa nu te duci... daca tu atunci cine?" Cam asa sunt trimis de fiecare data rolling on the floor Bietu' de mine. Nu zic ca nu imi face placere, din contra dar nu duminica.Este singura zi din saptamana in care lenevesc non-stop, nu fac teme, nimic (le fac sambata chiar daca trebuie sa stau 10 ore pe ele, eu nu scriu duminica, este ziua de lenevit)

16. LOL, mie imi place happy Ai citit deja raspunsul la care am explicat de ce. Acela cu "vanatorul de note". BTW Esti ciudata! (Dar si eu sunt, asa o sa ne considere mereu lumea.) Ce sa faci daca nu esti la un nivel atat de jos ca si al lor? Atunci cand nu esti ca restul nu conteaza daca esti mai bun sau mai rau decat ei, acestia tot ciudat/a o sa te considere.
Eu imi cunosc deja colegii, sper sa plece din ei ca sa vina altii. rolling on the floor

| KamaSutra a răspuns (pentru RainmakerX):

12. Da,am alergie sad si de cand o am,nici nu-mi mai place I don't want to see insa niciodata nu o sa ma abtin de la bomboanele de Craciun, alea cu jeleu, singurele pe care le ador, chiar daca ma umplu de alergie, merita laughing
13. Stiu cum e, exact asta imi spune si ea: '' Daca nu te duci tu, cine?'' si cea mai mandra a fost cand am ajuns la nationala, asta a fost o surpriza si pentru mine happy

16. Da, sunt o ciudata si sunt foarte mandra de asta happy din pacate la mine o sa fim cam aceiasi colegi sad dar eu incerc sa patsrez o relatie buna cu toti, adica nu intru in conflicte si nu jignesc happy

12. crying Nu merita sa-ti faci rau...

13. A mea ma enerveaza cateodata, ma inscrie fara sa ma intrebe si stii ce ma doare si mai rau, ca are perfecta dreptate cand ma intreaba "Aveai planuri?" (Eu, da, sa dorm pana la 12) "Nu, nu aveam..."
De 2 ori am ratat nationala la distanta de 2 puncte rolling on the floor Am castigat multe concursuri judetene dar la nationala nu am ajuns. Felicitari!

16.E bine asa smug (Oare? Mie mi-ar fi convenit sa fi ramas cu unii colegi din generala, erau mult mai okay decat maimutele pe care le am acum.)

12. Stiu, dar E JELEU! laughing

13. Stiu si d-astea, dar pe mine nu ma intreaba daca aveam planuri, poate sa fie si sfarsitul lumii, daca e concurs trebuie sa ma duc laughing si bolnava si toata in bandaje ma duc laughing Multumesc happy

16. Eu am niste poame de fete in clasa, profitoare si barfitoare, ar sta cu mine in banca numai sa copieze rolling eyes

12.In locul tau as lua ceva ascutit si as da jos ciocolata ca sa ramana doar jeleul smug

16. Eu stau in banca cu fratele meu, cel mai bun prieten al meu (mai am vreo 2 dar nu atat de buni), vorbim orice, facem aproape orice impreuna, ne intelegem de minune.
Nu ai idee cat de mult am putut sa rad dupa ce ti-am vazut raspunsul la 16. Mi-am imaginat colegii stand cu mine in banca pentru a copia. Le sunt atat de antipatic incat nici sa-i platesc si sa le dau temele nu ar sta cu mine in banca. Stiu ca pare straniu, dar intre mine si acei colegi au lasat un rand intreg de banci complet liber, ca si cum as avea lepra sau ceva de genul rolling on the floor
Avem 3 randuri de banci, pe al meu suntem 4 colegi care ne intelegem mai bine (2 banci cu 2 elevi) si fetele (3 banci cu cate 2 fete) Pe randul din mijloc nu stau decat fetele din cand in cand iar pe randul de la usa stau inamicii mei. Deci intotdeauna este distana de un rand intre noi rolling on the floor
Stii cum as sta cu acei colegi daca ar fi cazul? Hai sa-ti dau un exemplu.
Am fost obligat odata la franceza (unde iarasi sunt cel mai bun) sa stau in banca alaturi de o fata pe care nu o prea sufar de fel...In fine, ea se tot apropia de mine si eu ma dadeam mai inspre marginea bancii pana cand ajunsesem sa stau doar pe un colt de banca. Iti dai seama ce funny aratam atunci tongue Asa as sta si cu acei colegi ca nu cumva sa ma imbolnavesc de prostie.

12. E si asta o idee, dar ciocolata e putin mai crocanta(WTF? rolling on the floor) si adauga o altfel de textura intregii combinatii big grin

16. Jesus surprise nu-mi imaginam ca e atat de rau sad Ce colegi rai,nu inteleg de ce nu iti dau o sansa,esti asa de prietenos,as da orice sa am un prieten ca tine, de incredere, nu ca ei(adica la vedere suntem ca si fratii, dar de fapt ne barfim pe la spate). Diferenta este ai mei colegi sunt doar dupa interes, sa aiba note mari si atat. Oricum...eu pastrez o relatie de colegialitate cu toti, chiar daca nu-i sufar, adica nu-mi place sa ma cert cu nimeni, insa din clasa sper sa mai vina si atii diferiti de ce am avut parte pana acum sad
rolling on the floor tare partea cu statul in banca. Eu cred ca n-as sta cu niciunul din acele elemete decorative(vin la scoala doar sa incalzeasca scaunele si ca sa nu ia absenete, nicidecum ca sa invete) sad

16. Iti explic mai tarziu care este treaba dintre mine si acei colegi ca sa intelegi mai bine. Nu sunt prietenos cu toti...doar cu cine merita, fata de restul ma comport oarecum dispretuitor. Explic mai incolo ca sa intelegi smug Momentan am putina treaba.

Ok,nu te grabi, cand poti tu happy

28 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

1. Dapp, şi eu păţesc asta.
2. Am mai mulţi, dar în special Dep.
3. Şi-a şters contul.
4. Dep, tu, Mad, LS, DogMx, Daisuki, Endo.
5. Îngheţată cu de toateee.
6. E fain afară, mă relaxez.
7. Pisică.
8. De tooate.
9. Nu, ar fi plictisitor.
10. Fundiţeeee, sunt mai simpatice.
11. Filme. De seriale nu prea am timp.
12. Tiramisu.
13. Profa de română.
14. Pa'pa.

| KillMePlease a răspuns:

2. treaba mea (şi a user-ului ăla, cred)
3. încă îmi aduc aminte. hehhe.
parcă "Amileee" o chema...:? mi-a dat ignore după ce mi-a trimis mesaj cu facebook-ul ei. da, nasol, asta e. era primul meu ignore, era aşa frumos :'(
5. un înger (nusj dc)

| KamaSutra a răspuns:

Mersi pentru fundita kiss

Mi-a placut raspunsul smug

M a bucur happy

| SergiuBoss11 a răspuns:

1.Decat daca o simti cu adevarat
2 nu am un un user favorit.
3. ramless.nu stiu de ce m-a ignorat, dar e fratiorul meu acum
4 nuuuu, nu acum.
5.Pacea mondiala
6.Pentru ca esti fratiorul meu, sufletul meu
7.Caine,sa rup toate catelele
8.Scuipat
9.Nu,daca as stii ce imi rezerva viitorul ar fi prea anost dupa
10.Ce dracu?
11.Seriale,sunt mai lungi si mai frumoase, mai ample
12.Cel mai bun
13.Profesorul de geografie
14.PA
15.Pentru ca sunt fratiorul tau.Ce argument mai vrei?
16.Gabori

| syd2 a răspuns (pentru SergiuBoss11):

Pentru tine toti is fratiori rolling on the floor, ma omori laughing Alfonsule. (si asta nu a fost un act de gelozie laughing )
PS: poate ramless ti-a dat ignore din cauza ca il toti enervaiwinking

| LePotato a răspuns:

1. De ce n-ar fi "normal"? (Raspunde-mi ca sa-ti raspund)
2. Secret pentru ca secret.
3. Nu-s sigur :-?
4. Pistol - Karima
Sniper- Tu (imi place sniper, dar e slow vs zombies...zic si eu, idk)
Spadasin-Dep
Tehnician-Waffen
Medic-Sweety
Vanator-Doub
Lame Guy-Croampa (o da, let the battle begin)
5. Oracol(e)
6. Nu-ti raspund :)
7. Catel (it's obvious why)
8. Ciocolata, mici, ciorbița, mustar si cam atat:-?
9. As vrea sa stiu cand mor, in rest nu cred ca as vrea sa sa stiu altceva
10. Yep
http://ak-hdl.buzzfed.com/......2002-1.jpg
11. Seriale, filmele se termina repede:(
12. As fi
13. Profu' de Istorie
14. Ok
15. Pai, nu as merita funda:))
16. "Lene"

| syd2 a răspuns:

1. Oarecum

2.Intrebarea asta ma enerveaza. Dar o sa raspund simplu cam... Dante, da, Dante
http://giphy.com/gifs/manga-vampire-nO3wWTChqE2fm
3. Conteaza?
http://giphy.com/gifs/2NwRQx2uGjUVa

4. NU NU NU, repet inca odata ca pe mine nimeni nu m-a inclus in echipa lui, si de asta nu includ si eu pe nimeni in echipa mea, mai bine o sa fiu vampir (nu-mi pasa daca exista zombi inseamna ca exista si vampiri) si imi voi bate joc de oameni la fel cu si-a batut joc vampiru ala sexy. PUNCT. Stiu a fost multa frustrare dar ce sa fac.
http://giphy.com/......dWoAc8vvqM

5. Hyouka? http://giphy.com/gifs/hyouka-tANurchngm90I

6.Tu cum crezi de ce?

7.Un vultur fiindca vreau sa calatoresc.

8. Voi fi cat mai delicoasa ca sa-i placa lui kama :))
http://giphy.com/gifs/pizza-slow-slice-2LqQkIPKNevkc

9.Nu, chiar si daca va fi o usurare, nu as dori sa stiu.
10. Sabii
http://giphy.com/gifs/naruto-fighting-h3Jxu7a7pd72w
11.Filme pentru ca Vampire Diares si pentru ca Violetta
12. Sau is idiot sau n-am inteles intrebarea.
13. Fizica.
14. HAI PLEACA, ORICUM NU MA VREI IN ECHIPA TA.
15. NU, pentru ca nu mi-o dai oricum
16. Note.

| Croampa a răspuns:

1. Nu poti plange la melodiile mele
2. Eu
3. Vecina-me'
4. Pai nu am inteles ce trebuie sa contina da' ii aleg pe : Mad( are rock faina), Sleep( glume fara haz care-s amuzante pentru ca nu au haz), Karima( o iubesc), Depress( stie franceza si eu nu), Daisuki cand a baut spirt, Endo ca-i major( si eu l-am facut copil odata) si Eu lojic!

5. Prietenu' Cata! big grin
6. E boring in vacanta si n-am ce face + ai intrebari fain
7. Koala Koala
8. Mancare! :3
9. Nu ma intere, prefer sa fie surpriza!winking
10. Agrafe, ca din alea-mi pot pune-n cap
11. Filme, n-am rabdare sa vad un serial
12. Inghetata ca am sufletu' rece laughing
13. Emil Eminescu... thinking
14. Ok
15. Ca a fost amuzant si ai schitat macar un zambet citindu-l! :3
16. Colegi ciudati! laughing

| LaughingKarima a răspuns:

1. da, mie imi vine sa plang la asta
https://www.youtube.com/watch?v=MYSVMgRr6pw
2. nu am un preferat
3. Dog
4. nu am inteles nimic deci lasa
5. intrebare noua! :)
6. ca sa omor plictiseala, ai spus si tu la inceput
7. pisica
8. voi si o pizza vegetariana
9. nu, pur si simplu pot astepta
10. agrafe, pentru ca imi plac desi le pierd mai mereu
11. cartile
12. tort de frisca
13. profa de fizica care ne injura(si vorbesc foarte serios) cu orice ocazie avea
14.Gata!
15. nu prea imi pasa mie fundite, dar e intrebare in plus deci vreau sa raspund si la asta
16. distractie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scoala= da Doamne sa se termine mai repede.
Scuze ca nu raspund la toate, dar ma grăbesc si eu. :]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1 depinde de firea omului
2 eu
3 prima a fost noname care i-am dat ignore, cine mi-a dat primul numai stiu
6 plitcitiseala
7 leu
8 de toate
9 nu, prefer sa ma surprinda
11 seriale. imi place mai mult cand sunt mai multe episoade decat un film care se dupca dupa 2 ore
12 tiramisu laughing
13 profa de mate.
16 iad

| syd2 a răspuns (pentru anonim_4396):

Si mie imi place tiramisu smug

| L1feDRAIN a răspuns:

1.Daca te atinge la sentimente: Da.
2.Cred ca..nu stiu..cred ca..stai..creeed caaa.
NU STIU
3.Si el ma ignora si eu pe el: THE F#@$ING "Dante"! F#^@ himself!
4.
:/
Eu fac asa:
Tintas + Sniper eu.
Spadasin..cred ca KamaSutra (pare sadista)
Tehnician. of doamne cred ca. Mineru
Medic: Karima (Parca vine de la Karma si merge laughing )
Vanator de munte. MadPotate sa fie.
Si unul care incurca desigur Suck. (numai nu pentru mine, pentru ceilalti)
5.Anime
6.Sa te luminez cu raspunsurile mele.
7. Pisica nearga.
8.Nimic.
9.Cred ca da. Daca e ceva rau ma omor acum sa nu vad cu ochii mei ce voi pati. (daca vorbim serios: curiozitatea)
10.Agrafe cu fundite laughing
Mai dragut :3
11.Filme, lung si cu final.(uneori)
12.Inghetata.
13.Cred ca cea de matematica si cel de fizica.
14. Tot cu oracol sper.
15*.Ca e cel mai "bun".
16*.Invata.

| SabinaQueen a răspuns:

2.Nu am unul
3.Si-a sters contul
4.Eu sa fiu de toate
5.Nu stiu
6.De plictiseala
7.Leu
8.As fi cea mai delicioasa pizza din lume dar nimeni nu m-ar putea manca, nici daca m-ar omori
9.Nu
10.Ambele
11.Ambele
12.Clatite sau eclere
13.Profu de religie(inca imi e profesor)
15.Sa-mi spui tu
16.F*ck

| IncredibleJoker67 a răspuns:

1. Nu prea cred :/
2. EU. Pt ca sunt jmek
3. Nimeni pana acum...cred
4. N-am prieteni;(
5. Un baiat simplu cu vise mari.
6. Am mai spus si la 2.
7. O capra
8. Salam si Mazare
9. NU.Pt ca stiu ca voi deveni cel mai mare actor din lume