1. Esti un prieten pentru mine, man
2. Pai cred ca ma vede ca pe un ciudat( ca toti ceilalti)
3. Anime si AMV-uri
4. 16
5. Rock
6. Pai Catalin si inca unu'
7. De pe cand a aparut si Dante
8. SAO + Akame ga kill+ Another
( e fan anime, nu filme)
9. Cum vrei, pentru ca nu-ti pot influenta alegerea in nici-un fel
10. Ba da, a fost fain
Iar vorbesti in necunostinta de cauza (cum faci tu de obicei).
O seara faina.
1. Amabil, ajutator. Pentru ca niciodata nu da un raspuns scurt.
2. Tu sa-mi spui.
3. Se gandeste la TPU.
4. 17, 18, 19...cati?
5. Teme din Death Note, J Balvin, Imran Khan.
6. Katalin.
7. Parca incercasei sa devii Campionul Zilei, nu? Daca da, de atunci, daca nu, habar n-am.
8. Tu stii. Totusi...50 shades of grey?
9. Pe raspunsul asta? Never.
10. Dap.
Acum daca tot intrebam orice... Am si eu o curiozitate.Tu tot dai raspunsuri si tot pe locul 69 esti de ceva timp in clasament, cum vine asta? Este locul tau si nimeni nu te da jos de pe el? Nici nu avansezi cu toate ca raspunzi... e bizar.
Cine stie, nu m-a interesat vreodata rank-ul. totusi de aici in sus nu cred ca mai urc ca altii au de 2 3 ori mai multe raspunsuri si de 20 de ori mai multe funde si cum eu mai mult "ma iau" de oameni pentru ca pun intrebari tampite iti dai seama ca nu am cum sa ajuns sus. dar daca imi pasa asa de mult de funde cred ca aveam si eu 100 de raspunsuri la zii ca alti obsedati
1 meh
2 dupa comentariul si dislike-ul de la amv-ul ala... nu vreau sa stiu
3 amv-rui
4 14?
5 rock, chestii de genul
6 mihai!?
7 de ceva timp
8 jack sparrow and the sandbox
9 da, ca am raspuns corect
10 dhdfkdhf
Nu te cunosc foarte bine, dar răspund și eu.
1. Liniștit, nu te-am văzut certându-te cu cineva aici.
2. O părere bună.
3. Anime-uri, cred.
4. Bănuiesc că 16-17 ani.
5. Teme din anime-uri.
6. Cătălin?
7. Luna trecută, parcă.
8. 50 shades of grey. Ha, recunoaște!
9. Nu îmi dă pentru că este zgârcit.
10. http://www.netanimations.net/Moving-animated-picture-of-dancin-dude.gif
Chiar trebuie sa ma uit la 50 shades of grey...cata lume a spus ca e filmul meu favorit si nici macar nu l-am vazut...
2.Am exagerat atunci foarte rau...intelegi si tu, eram nervos dupa 6 ore petrecute ca sa fac amv-ul ala, mi-am revenit dimineata dupa ce am dormit un pic. Nu am o parere rea despre tine, eram doar obosit si nervos atunci, atat...
Apreciez raspunsul, unul foarte bun chiar stii multe despre mine dar de data asta Darkxent a avut cu un raspuns corect in plus fata de tine...
Ai fost singurul care a spus "nightcore rock" si unele rockuri curate... Apreciez ca cineva a fost atent la detalii.
Raman dator cu o fundita...
Cel mai bun raspuns. Sa explic un pic...
1. Okay
2.La inceput m-ai speriat un pic dar dupa am vazut ca ne asemanam
3. Okay
4.Close enough
5. Okay
6.Si Andrei dar doar Catalin e de ajuns
7. Exact.
8. Exact.
9. Zici tu? Ai facut aproape perfect.
10.Merci!
1.Multumesc mult pentru raspuns, apreciez!
2.La inceput am crezut ca raspunzi numai amuzant... dupa am realizat ca esti o persoana de treaba care vrea sa ajute lumea.
3. Nu sunt chiar asa...de ce raspund eu pe TPU? Pai eu evaluez orice situatie din viata mea inainte sa fac o anumita decizie.Aici atunci cand raspund este ca si cum as lua acea decizie pentru mine, intelegi ce vreau sa spun? Consider ca as fi eu in situatia respectiva si m-as gandi ce as face in acel caz.Ii ajut pe altii si ma ajuta si pe mine sa ma antrenez cu luatul deciziilor
4.Nu sunt major
5.Acestea le am din 2013 puse acolo, apreciez mult de tot ca te-ai interesat. Prin 2014 am avut oarecum o schimbare de preferinte in ceea ce priveste muzica si ascult rock nightcore sau rock simplu cateodata.
6.Dap.
7.Am incercat si cred ca am reusit. Am dat 110 raspunsuri cu 40 mai multe decat urmatorul. Eu unul cred ca am castigat cu toate ca mai dureaza pana sunt verificate toate raspunsurile...
8.Nu prea ma uit la filme, Dark a avut dreptate cu anime-urile insa eu ma gandeam la Divergent cand am pus intrebarea (scrisesem intr-un raspuns recent ca mi-a placut Divergent dar nu a observat nimeni ) O sa ma uit la 50 shades of grey intrucat multa lume a zis ca este filmul meu preferat si eu nici macar nu l-am vazut...
9.Este un raspuns foarte bun, as da fundite la vreo 4 dintre voi intrucat ma cunoasteti foarte bine dar am fost nevoit sa-i dau lui Dark intrucat a avut cele mai multe corecte.
10.Ma bucur
Tu nu ai pentru ce sa-mi multumesti! Ai avut cel mai bun raspuns, chiar daca nu unul de 100% esti persoana care ma cunoaste cel mai bine din cate vad
1. cuminte, de treaba.
2.Habar nu am
3.Anime si AMV-uri
4.intre 16-18 presupun
5.Nu stiu.
6.Catalin
7. De cand mi-a raspuns la intrebari, cred.
8.Nu stiu, pentru ca nu-l cunosc personal.
9.Habar nu am.
10. Da
:*
Nu-i nimic daca e data deja.
eu am dat doar asa, nu neaparat pentru fundita
Cu mare placere!
1. Am o parere foarte buna, imi place ca isi da toata silinta sa ajute oamenii si raspunsurile sale reflecta interesul pentru asta. Ai ce vorbi cu el si pare o persoana matura.2. Pai asta sa-mi spuna el...3. Se uita la anime 4. Nu stiu5. Nightcore, rock6. Catalin7. Nu mai stiu8. Nu stiu9. Nu, pentru ca deja i-a dat-o lui Darkulet10. Da, a fost interesant
1.Merci!
2.I-am zis mai sus parerea mea despre mai multi lui Endo...
Faci parte din :
"1.Cei ce au o mentalitate faina si care se aseamana mult cu mine."
Asa te vad eu. Am explicat sus cum e cu categoriile dupa care va impart eu pe cei de la T/A.
3.Da.
4.Nu multi.
5.Dap.
6.Dap.
7.Nici eu nu stiu, pe acolo pe la T/A cred.
8.Nu se uita la filme prea des dar raspunsul era Divergent
9.Da...
10.Merci!
Oarecum,sa zicem... Tot Dark a facut cel mai bine
Iti dau vot
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: