Ce rost are sa intrebi asa ceva? TPU este o comunitate de ajutor, daca vorbesti frumos nu te baneaza asa fara motiv
in cele mai multe cazuri alea sunt conturi de junior, adica au mai putin de 100 de raspunsuri si 7-8 zile parca? daca esti utilizator senior ti-l suspenda, dar inca poti da 5 raspunsuri pe zi
Aceeasi greseala repetata de mai multe ori. Adica daca primesti prima oara avertizare cu suspendarea pentru limbaj si dupa ce iti expira suspendarea faci din nou aceeasi greseala, de la un timp ti se va sterge contul permanent. Include si pozele de tip vulgar, nu numai intrebarile sau raspunsurile. Si jignirea la adresa unei persoane sau mai multe persoane duce la desfintarea contului pe TPU.ro
Ce duri sunt! Daca s-ar pune asa ceva pe facebook, multi ar ramane fara!
De fapt si pe facebook e la fel. Dar incluzand doar pozele si/sau videoclipurile de tip nuditate, cele care promoveaza si incurajeaza lumea sa ia droguri sau cele care sunt foarte violente. Prima oara iti da avertizare si iti blocheaza accesul sa mai postezi chestii pe facebook, iar dupaceea daca repeti acest lucru si te raporteaza mai multe persoane, ramai fara profil.
Da... Dar ei nu le verifica. Trebuie sa le dai raport ca sa isi deie seama!
Nimeni nu te avertizeaza!
Pai da... si sunt multe persoane care fac acest lucru.
Am specificat ca este avertizare sub forma de suspendare pentru cateva zile. Acea suspendare e de fapt o avertizare.
Te referi la suspendarea contului? Uita-te la intrebari frecvente. Si vezi ca ai gresit categoria, ai pus la T/A, vroiai la Totul despre TPU, nu?
Nu, nu! Ma refer la stergerea contului! Nici nu te mai lasa sa intri pe el!
Si aici am vrut sa pun! Ca pe astia vreau sa ii intreb nu pe ceilalti!
Pai cred ca cei de la Totul despre TPU te-ar ajuta mai mult, noi habar nu avem Uita-te si tu la intrebari frecvente.
In cazul asta... nu mai inteleg... Mai aveam un cont pe TPU. Nu am facut nimic gresit. Si l-au sters.
Am facut, nothing happend.
Pe bune? Le-ai înjurat? Si nimic, nici suspendare, nimic... Ai pile la cel de sus. :]]
Dap,si pe mail cand nu imi mergea bine contul
Ce om. in loc sa fi pasnic, ca mine. :]]
Da' eu ce am?
Si nu ma tem de nimic, decat de umbra mea
Esti special.
Asa mi-a zis si psihologu'
Sa stii ca eu sunt mai speciala.
If you say so
Pune intrebari cu injuraturi si sa vezi tu ca urmatoarea zi pupi contul.Pardon fostul cont
DaciaRomania întreabă: