| CatelusaCuParulCret a întrebat:

*pam pam pa ram*

Bine ati venit la Stirile Fabuloase.

**Poporul cartof-unicornilor si al morcov-unicornilor tocmai au facut pace si vor trai ambele popoare In galazia Magiconia, in aceeasi galaxie unde traiesc toate creaturile magice.**

**Cartea de istorie TPU a CateluseiCuParulCret mai are putin si va fi publicata.Cei ce urmaresc "Stirile pentru fabulosi" au sansa de primi o copie semnata, plus o sticla plina cu ciclu.**

**S-a dovedit ca vrajitorii (cei de pe planeta Vrajania, galaxia Magiconia) nu controleaza doar Magiconia, controleaza si planeta Pamant si toate celelalte planete. S-a mai dovedit si ca CatelusaCuParulCret este de fapt un vrajitor, mai precis presedintele Vrajaniei. Aceasta va publica toate deciziile facute de ea si celalalt presedinte.**

Revenim dupa o scurta pauza de publicitate.

~~~~~~~~~Publicitate~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bine ati revenit la Stirile pentru fabulosi

Acum va prezentam Stirile Fabuloase mondene.

**Bianca Dragusanu a invadat si Galaxia Magiconia, dar si site-ul TPU. Username-ul ei pe TPU este Daisuki, dar nu suntem 100% siguri. Ii vom face un interviu in urmatorul episod.**

**M-am sinucis.**

Astea au fost Stirile Fabuloase. Pana data viitoare, sper sa va imbatati cu ciclu.

*aplauze*

*pam pam pa ram*

14 răspunsuri:
| KamaSutra a răspuns:

Cam plictisitor

| SergiuBoss11 a răspuns:

A fost mai mult dragut decat amuzant

| syd2 a răspuns:

Bla bla bla, nici nu am citit ca e plictisitooor. *casca*

| CatelusaCuParulCret explică (pentru syd2):

Dar ai citit partea cu ciclul?

| syd2 a răspuns (pentru CatelusaCuParulCret):

Uh, te inteleg ca-i urasti pe astia de la T/A, si eu ii urasc.Insa eu nu ii iubesc ca si tine.

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Șain

| Croampa a răspuns:

Dupa vreo 3 "stiri" mi-a venit greata, am mers afara, am borat si am revenit! straight face

| anonim_4396 a răspuns (pentru Croampa):

Asa fac eu cand ma uit la ultimele raspunsuri si dau de o intrebare de la d&s rolling on the floor).

| Mieeez666 a răspuns:

Si care credeam ca stirile de la televizor sunt plictisitoare. yawn

| AtsukoKure a răspuns:

Fain aşa.

| DonaldTrump a răspuns:

Esti caine de rasa?