| DaciaRomania a întrebat:

Până la ce vârstă ați crezut cu adevărat că există un Moș Crăciun? Sincer happy?

Răspuns Câştigător
| EyeOfTruth a răspuns:

Am aflat la varsta de 12-13ani.Efectiv nu puteai sa-mi scoti ideea din cap ca mos craciun nu exista.Am fost dezamgagit mai mult pentru ca am fost mintit dar aia e, am realizat ca pot primi cadouri si de la cei dragi cu aceeasi dragoste pe care o credeam ca o primesc de la personajul fictiv.N.ar trebui sa se piarda traditia doar din cauza demascarii personajului si sa se pastreze atmosfera de craciun fara a astepta pe cineva inexistent si sa-i iubesti pe cei care sunt deja alaturi de tine dar nu cele din urma sa slujim Nasterea lui Iisus Hristos.Craciun fericit!

| DaciaRomania explică (pentru EyeOfTruth):

Crăciun fericit și ție!

6 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Eu cred acum mai mult decât credeam în copilărie în ceea ce înseamnă Moș Crăciun.Un simbol al generozității, bucuriei, bunătății, al grijii pentru cei dragi și pentru cei care au mai puțin decât noi.

| siriusblack98 a răspuns:

Eram clasa 1 sau 2, tot eu am fost ala care a zis la toata clasa a doua zi dupa ce am aflat si am fost pedepsit de invatatoare ca au inceput unii colegi sa planga atunci cand au auzit. Desigur aia care plangeau n-au crezut, au ales sa creada in mos craciun pana in clasa 7-a ( cretini ).

| User252426 a răspuns:

Niciodată.

| Venerabilul a răspuns:

Pe la 8 ani am descoperit adevărul.

| player34820348 a răspuns:

10 ani

Întrebări similare