| CrucifiedCountess a întrebat:

Pana la Punctul G mai sunt alte (A, B, C, D, E, F) puncte...cum ajungi la ele? Ce pozitii? Va rog mult sa ma ajutati! sad

Răspuns Câştigător
prfml
| prfml a răspuns:

@Crucified_Countess stai linistita ca am facut sporturi de performanta, arucarea cu parasuta imi va folosi cand sar pe geam de la tine si atletizmul ca sa o rup la fuga.

21 răspunsuri:
| elena a răspuns:

La A =alfabet, B = barbat, C = curva, D = dragoste, E = elevata, G = gonoree...mai vrei si alte litere sau pozitii?

| CrucifiedCountess explică:

Da Aminadab..ca sunt singurica..si neconsolata crying(

@Tudor...eu nu reusesc sa-i gasesc...

@prfml ok.am de unde alege devil
@JustMeFlory nu stiu.vino-ncoa' si vedem noi.ne uitam pe redtube.gasim noi ceva
@bubulina.mai trebuie si ceva diversitate

@prfml..nuuu ca ne prinde NoGod :-s
@ elena..pai baga tot albabetu' sa am ce alege

Stau la parter

Neah..nu am gratii

| BUBULINA a răspuns:

Cum esti singurica si neconsolata dar nogud?

prfml
| prfml a răspuns:

@Crucified_Countess nu ne provoca, ca dupa aceea facem coada la usa ta happy

prfml
| prfml a răspuns:

@Crucified_Countess diseara lasa geamul deschiswinking

prfml
| prfml a răspuns:

Si asa nu aveam parasuta happy, acum sa nu imi spui ca ai gratii la geam big grin

| JustMeFlory a răspuns:

Si eu sunt singurica si neconsolata...deci...aman2 trebuiesa fim consolate!laughingce pozitii zici sa incercam? ca sa ne simtim aman2 bine!laughing

| JustMeFlory a răspuns:

Ohooo... buna ideesmugbig grin...totusi ar trebui si un baiat... dar care?laughing

| spiritul a răspuns:

Daca incepi cu A n-are farmec, te incingi prea putin pana la G, incepe si tu de la Z > YXWVUTSRQPONMLKJIH > G sau si mai bine incearca binar 0A, 0B, 0C, 0D, 0E, 0F, 1A,..., si sa-mi spui daca dai de G

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ohoooo, dimone iti arde de glume? o baba mergea cu o gasca sub brat.nenea gheorghe o intreaba; o dai? lele? o dau ma gheorghe...da...cine tine gasca?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Crucified_Countess te simti singura si neconsolata? atunci de ce nu ma suni sa ne vedem ca sa iti gasesc punctul G? De ce femeile intotdeauna se simt singure? cand sunt atatia barbatii potentii si cu chef de viata?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai mai crucified, a, b, c, d, e, f sunt pentru incepatorilaughing))
Tu ramai la gsmug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@tudor-cum poate un credincios sa gandeasca asa? credeam ca ei dau sfaturi in acord cu biblia, nu sa-i propuna fetei sa se intalneasca cu ea sa ii arate punctul G.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Consulta kamasutra si o sa vezi si de punctele H, I, J... Z plus pozitiile pentru a le stimula big grin tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai grija la punctele S, I, D, A, evita-le happy

The spirit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A este gura B si C urechile D si E sanii F buricul si G este la locul lui cuminte asteapta cu nerabdare sa fie zbenguit! E bine? Mai vrei ceva?

Întrebări similare