@alintiptis: Toată ziua? Dacă te uiți la orele la care dau răspunsuri pe TPU vei afla că stau 1 oră la prânz și 2 ore dimineața, pe la 5-6.
Ai băut ceva înainte să scrii asta?
Bine, de fapt dacă stau să mă gândesc eu sunt în „vacanță" și în timpul școlii și nu mă plictisesc, iar tu te plictisești în 3 luni?
La asta ma gandeam si eu acum ceva vreme, daca ar pleca profa de romana sau macar sa nu ne mai dea fisa de lecturi eu as merge in fiecare zi la scoala, hai maxim o luna vacanta da ma rog.
Ba NoChanceForUs tu tot zici de multi ca nu iesim pa fara, ca suntem nonlifer-i da tu care stai toata ziu pe TPU si i critici pe toti ca Mikai Pavel ce faci ma?
Eu nu vreau să mă întorc în celula de la închisoare. Vreau să fiu liberăDupă ce termin a 12 a nu o să mai trec pe acolo nici din curiozitate.
Daca nu erau profesorii si acu eram la scoala...vezi ce fac bugetarii astia din noi?
Daaaaa, Sigur. Si eu sunt in aceeasi situatie. Pot spune ca nu e nimic mai palpitant sa pierd 6/7 ore din viata iar acasa sa primesc niste teme astronomice de nu am timp nici sa dorm, iar in weekend in loc sa ma relaxez, sa invat pentru ca cine stie cand i se pune damblaua unui ca cat si ret ardat de profesor sa ne dea lucrare pentru ca aseara nu a avut un orgasm reusit sau alte motive. Dar ce putea fi mai frumos decat tezele examenele si sa ei un 4 la romana de la o baba ne-f****ta care isi zice profesoara. Si alte motive minunate care ma fac sa astept sa reinceapa scoala. Please, somebody KILL me!
Salut Biscuite Da la asta ma gandeam si eu acum ceva timp.E bine in vacanta, dar nu am ce face! Inainte era stresul ala simteam ca zilele trec foarte repede dar acum.
Era mai bine la scoala.Acolo aveam ce face(sa com.cu profesorii). Acum in vacanta ii plictiseala...plictiseala totala...
fgmijpb întreabă: