:O mai e si partea urmatoaree?! cine sta sa citeasca atata? iti bati joc de noi nu? ca de aia e la T/A
Am citit tot...glumesc
cine crezi ca sta sa citeasca atata? si mai apare si partea urmatoare)
Challenge accepted. O s-o citesc cap-coadă.
*peste 5 minute*
zzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Partea mea preferata e
"Era o dimineata frumoasa in primavara in care pasarile cantau pomi infloreau si oameni misuneau pe strazi ca si furnicile. "
Imi placa asa de mult ca numa partea aia am citit'o
Oamenii care citesc asta sunt cei care sunt interesati...numai prostii nu citesc aceasta poveste/roman.
superb romanul...mi-au dat lacrimile;;-)
bravo!
Ori km o sterg ca nu eu am pus-o(SkAmA)verisoaramea ca imi stie parola de la id:d Shi eu nu as avea atata minte-n cap sa o scriu si nici so postez aikiShi ea a luat-o de pe un siteO voi sterge si scuzati-ma pentru injuraturile pe kre vi le-am spus(nu eram eu)
De ce sunteti atat de duri? A postat doar un fanfic nu a ucis un om Altii posteaza chestii atat de stupide iar voi nu comentati nimic Cat despre fanfic. e cam grabita actiunea iar data viitoare posteaza-l pe un site pentru fanficuri.
Am citit tot si cred ca e o poveste romantica cu iubire adevarata. A fost super draguta povestea.
Este foarte frumos si foarte trist. Exista si o parte a doua? Mi-ar placea foarte mult sa o citesc.
Imi place! Am citit-o e suberba cred ca eu din partea mea iti dau nota 100 iubesc foarte mult chestile acestea pe TPU. te rog pune si partea cealalta.:*:*:*
Cred ca ai dat o informatie gresita, Sakura in Naruto Shippuden are 15 ani nici decum cand a studiat la academie atunci avea 12 ani
Eu sunt pentru SASUKE cu HINATA
si SAKURA cu NARUTO
informatia este total gresita, asa ceva nu se intampla si sakura nu e dintr-o familie bogata
sasuke este putin romantic doar cu hinata in road to ninja
poveste frumoasa si falsa
Julyly2089 întreabă: