Vezi ca te bagi ca musca-n lapte, ar trebui sa-ti vezi de treaba ta. Nu stii despre ce e vorba, asa ca taci.
Mi-am spus parerea. Daca nu le ai cu ale gandirii, ti-o zic in fata: In opinia mea, seria ta este o porcarie, draga ":3".
1. Nu e seria mea, e a lui Speed.
2. Nu-ti mai impune parerea daca nu stii despre ce e vorba, nu sunt porcarii. Si vai, esti tu mare filosof de pe Literatura de-ti permiti sa-mi zici mie ca nu le am cu ale gandirii, nu?!
1) Recunosc ca nu am fost atent a cui e seria, ce aproape am fost sa mor prost.
2) Pai pentru un om care nu stie "despre ce e vorba", seria asta e cea mai mare porcarie pe care a vazut-o.
Nu le ai cu ale gandirii pentru ca nu accepti ca parerea altora sa difere de a ta. Sau poate nici aici "nu stiu despre ce e vorba"?
Pana aici! Cu ce drept vii tu si faci porcarii seriile lui Speed?! Te-ai bagat exact ca musca-n lapte. Nu ai dreptate, ceea ce face Speed este demn de admirat, asa ca inchide-ti odata gura! Si nu stiam ca daca ma contrazic virgula cu tine inseamna ca nu le am cu ale gandirii
Nu le ai cu ale gandirii, inca imi sustin afiramatia. Uite un motiv:
Eu vin aici cu dreptul asupra unei opinii. Ca nu suporti tu faptul ca eu am o opinie proasta(putin spus) despre serialul lui Speed, deja e problema ta!
Tot eu is ala care se baga ca musca in lapte?
Enough!