Bună.
O să fiu sinceră cu toţi, mai ales cu tine cel/cea care ai făcut "comicul".
Categoria Trivia/Amuzante a devenit un loc unde toţi copiii care nu au ce face, vor să iasă în evidenţă copiindu-l pe Cretaker.
Ce nu înţelegeţi? Copia nu se compară cu originalul!
Acum nu mai tânjiţi după titlul de expert, vreţi menţiunea care i-a acordat-o Stela lui Cretaker?
Vă trebuie "multă "minte ca să faceţi aşa ceva.
Săriţi cu stupidul, nu mă interesează. Mai bine sunt sinceră decât să laud nişte creaţii care nu m-au amuzat deloc.
Baftă!
pa, pa.
Foarte frumos. Vreau sa apar si eu intr-un comic daca se poate, mi-as dori mult!
Acele zgomote eu le fac Voi avea eu grija de @llovemhn24 si de @mhn24
Ne intrebi pe noi daca vom mai vedea si partea a treia? Tu trebuie sa stii singur raspunsul
Bafta si La multi ani!
Wow ce tare... eu cred ca este un user care sforaie mai ciudat si merge in somn
Interesant stil de desenat. Putin prea incarcat dar imi place... ce stau eu sa critic, e destul de tare avand in vedere faptul ca eu nu ma pricep la asa ceva.eh,succes cu partea a 3-a, eu o astept cu o mare curiozitate.(oare de ce ma lungesc eu mereu la vorba?)
SalutTpu a răspuns:
Wow ce tare... eu cred ca este un user care sforaie mai ciudat si merge in somn laughing
pot sa fiu acel user. uneori sunt somnanbul
Atat dar atat de stupid! Chiar nu ai ce face decat sa desenezi niste lucruri stupide? Si da, stiu ca voi primi multi de "stupid" pentru ca mi-am spus parerea si nu te-am lingusit ca majoritatea. Dar nu-mi sta in fire sa fiu o "pupincurista". Bafta in continuare.
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: