...dar intr-o zi se intampla o nenorocire si Hanah Montana a murit asa ca consoarta ei ia luat locul, iar numele acesteia eraLexy.
"Personajele, numele lor si faptele sunt absolut fictive, orice asemanare cu persoane reale sau evenimente asemenea sunt pura coincidenta"(daa, sigur, cum sa nu).
si imediat cum aceasta Lexy devine regina...(mai departe voi)
Eu nu stiu ce inseamna "lesbience", asa ca... povestea ta s-a incheiat din partea mea.
Şi în acel sat de lesbience trăia şi FericităȘiTristă.Şi dupa aia toată lumea a murit! Sfârşit!
Si lidera lor a inceput sa ia ierburi si s-a indragostit de un baiat iar celelalte fete au hotarat sa-i taie capu... (continuati voi)
Si lesbiencele dadeau din c*r una la alta, pana cand a venit un caine si le-a muscat pe toate de fund apoi de gat si au murit toate mutilate de regele gay-lor pentru ca nu erau gay sa ii poata vindeca. The eeend.
Si purtau fuste de paie si flo(ci)ri in par, cand deodata o cercetatoare din acel sat a descoperit...
Si langa satul LeS-BY, a fost satul Gaysz
avandul drept Gaylord pe Justin Bieber.
Multe secole s-au tot certat intr-e ele ( cam 2 saptamani jumate ) dar intr-un final s-au impacat amandoua satele dar din pacate au facut râie si au murit. ( punct)
A fost un sat plin de lesbience, și lidera lor era Hana Banana, alături de YingYang/NyanCat/ILoveOnew/FericităȘiTristă.
Cu două conducătoare așa proaste, au murit toate...
SFÂRȘIT!
Si cum se fteau ele la creier toata ziua, te-au inclus si pe tine in club sa va fteti impreuna.
Julyly2089 întreabă: