Nu e doar Halloween-ul. E un halloween special serbat de comunitatea TPU.ro!
In fiecare an ne strangem toti in pivnita ca sa cautam niste trolli(unii utilizatori ai site-ului) de care sa ne speriem, ca doar ce farmec mai are Halloween-ul daca nu ne speriem? Sunt curios cum ii vom gasi de Halloween...tot ascunsi(adica postand sub anonimat intrebari tampite) sau la vedere(asa vor fi imediat suspendati, dar pacat ca revin sa continue sub alta forma cu aceleasi obiceiuri). Oricum se vor speria chiar ei de capatinile alea din dovleac(cu lumanari aprinse in interior) pe care le aducem cu noi in pivnita. E singura noapte in care reusim sa scapam de o foarte mare parte din ei. A crescut Hagrid la dovleci anul asta... vom avea un Halloween pe cinste! Hmm... dar nici acum nu-mi dau seama dupa atata timp cine e cu "trick'r treat", noi sau trollii?
Da
De-abia astept
Mi-am inchiriat un costum super tare de vrazitoare, mama spune ca nu trebuia sa-mi iau costum de vrajitoare, sunt deja o scorpie ce mama am si eu
Da, în America este pe 31 Octombrie, dar aici în România, nu există așa ceva...Numai că unii îl sărbătoresc.Adică la un party ceva.
Buná!
Nu, normal ca nu :]. Normal ca nu stiai din alte parti, normal ca ai mai consumat un loc liber pe pagina cu intrebarea ta;]. I hope you are feeling ok =].
Pa, pa!
Julyly2089 întreabă: