| Ancutss30 a întrebat:

Pe aceasta micuta planeta, traiesc mai multe femei decat barbati sau invers:d?

Răspuns Câştigător
| Ciobotaru_Alina_1989 a răspuns:

Sunt mai multi barbati in momentul actual. Ti-am pus un link jos spre Adevarul, care a facut un articol pe asta. In Europa si America proportia e de aproximativ 1:1, gen 1, 072 barbati la o femeie, insa in tarile din Asia si Africa exista gen 120-130 barbati la o femeie, ceea ce a dat nastere in ultima vreme la tot soiul de teorii nebune despre viitor, gen razboaie ale barbatilor din acele zone pentru femei. In India e o situatie foarte delicata pentru ca in unele zone foarte saraci, unde in general se practica avortul fetelor pentru a nu se mai strange banii de zestre, nu prea mai sunt asa multe femei si familii de barbatii isi cumpara propriu-zis neveste din zonele invecinate, iar apoi sotul imparte fata cu fratii. A fost si un reportaj pe asta tot pe Adevarul cred. Astea sunt cazuri izolate banuiesc; cred ca nu e un fenomen chiar asa de raspandit, sau cel putin asa sper.

http://spunesitu.adevarul.ro/......ritis-7936

14 răspunsuri:
| Muflă a răspuns:

50% bărbați
49% femei
1% Lady Gaga

| Fragile a răspuns:

Bună.
Sunt mai multe femei decât bărbaţi.Apropo...TPU nu este pentru teme.
O zi bună! Wof!

| pwp a răspuns:

Sunt mult mai multe femei!

| Afdsa a răspuns:

Stai să-i număr.

| LolaXLillyNuSpuneNimik a răspuns:

Mai multe femei big grin Barbatii au murit in rabboi si unii s-au sinucis :d

| Alexakos a răspuns:

Buna inrtrebare, tu poti raspunde?

| Alexakos a răspuns:

Da imi place femeile zic ca sunt mai multe femei si barbatii ca sunt mai multi barbati si reiese un rezultat cat se poate de clar si de concret.hmmmm

| nikolikky a răspuns:

Mai multe femei ca de aia'i criza! rolling on the floor

| yoo23 a răspuns:

Da, noroc ca am existat noi barbatii sa salvam tarile in care traim toti acum smug

| anaid a răspuns:

Mai putini barbati, dar suficienti incat sa reuseasca sa ne enerveze 24 de ore pe zi/7 zile pe saptamana.

| TrOlLeR a răspuns:

De obicei mai multe femei findca multi barbati au murit in razboi happy

| Ancutss30 explică:

Pentru Căţeluşa, nu e temă draguţowinking.E pentru cultura generala si pentru conversatie.

| xElenaH a răspuns:

Pai. oricum nu`s egali...crek mia multe femei big grin.in fine nu stiu` sigur.

| Lilianne a răspuns:

Femei.

Întrebări similare