Sunt mai multi barbati in momentul actual. Ti-am pus un link jos spre Adevarul, care a facut un articol pe asta. In Europa si America proportia e de aproximativ 1:1, gen 1, 072 barbati la o femeie, insa in tarile din Asia si Africa exista gen 120-130 barbati la o femeie, ceea ce a dat nastere in ultima vreme la tot soiul de teorii nebune despre viitor, gen razboaie ale barbatilor din acele zone pentru femei. In India e o situatie foarte delicata pentru ca in unele zone foarte saraci, unde in general se practica avortul fetelor pentru a nu se mai strange banii de zestre, nu prea mai sunt asa multe femei si familii de barbatii isi cumpara propriu-zis neveste din zonele invecinate, iar apoi sotul imparte fata cu fratii. A fost si un reportaj pe asta tot pe Adevarul cred. Astea sunt cazuri izolate banuiesc; cred ca nu e un fenomen chiar asa de raspandit, sau cel putin asa sper.
http://spunesitu.adevarul.ro/......ritis-7936
Bună.
Sunt mai multe femei decât bărbaţi.Apropo...TPU nu este pentru teme.
O zi bună! Wof!
Mai multe femei Barbatii au murit in rabboi si unii s-au sinucis :d
Da imi place femeile zic ca sunt mai multe femei si barbatii ca sunt mai multi barbati si reiese un rezultat cat se poate de clar si de concret.hmmmm
Mai putini barbati, dar suficienti incat sa reuseasca sa ne enerveze 24 de ore pe zi/7 zile pe saptamana.
Pentru Căţeluşa, nu e temă draguţo.E pentru cultura generala si pentru conversatie.