Exista o calitate numaita ipocrizie, raspunsurile mele si a le lui minerva tot nu semanau deloc.
Nu stiu, nu ma pricep.
Poate ai dreptate, poate nu.
Bine, merg pe ce zici tu, Sweety si Explozo.
Daca 3 zic asta inseamna ca ceva nu e bine.
Nu-i Airan, sunt sigur... daca era Airan deja era iar banata.
In plus, Vaporwave nu are raspusurile atat de " rautacioase" ca si Airan...
Vaporwave e cu siguranță Airăn. O dă de gol cam totul, de exemplu: preferințele muzicale, azi a zis că stă în Arad, odată a zic că îl urăște pe Andy Biersack(Black Veil Brides), azi a postat o poză în care se vedea că joacă transformice, tot folosește cuvântul "nașpa". Ghici seamănă izbitor cu ea? Exact.
Am urmărit-o să văd dacă e ea încă de la început.
Ea chiar a mai și recunoscut că ea e Airăn pe la o întrebare de a lui DogMX.
Văd că a ales să facă răspunsuri total diferite de cele pe care le făcea înainte dar tot m-am prins chiar dacă aveam multe îndoieli în legătură cu asta,
E exact cum a zis Dante. Eu însămi am avut și eu încă 3 alte identități secrete pe TPU, dar am ales să le dau fiecăruia personalități diferite de a mea.
Semnat Turbox.
Chiar dacă nu mai sunt așa activ pe aici ca mai demult, eu știu multe despre mulți.
Cine naiba e airan aia, pare idioata tipa, serios va zic, eu sunt total diferita de airan si nu sunt ea, vreau sa fie clar!
bine, bine, sincer n-am prea incercat din greu sa ascund faptul ca sunt cine sunt, oricum. tu chiar m-ai urmarit de la inceput? asta e dragut
pana la urma nu e atat de greu sa dai raspunsuri diferite aici, sa ai alta personalitate, daca voiam puteam sa ma comport ca daisuki. dar atunci ce farmec mai avea totul? pana si scrisul cu litere mici imi lipsea atat de mult...
E foarte bine ca te preocupa atat de mult persoana mea incat iti bati capul cu mine tot zicand de fiecare data ca sunt cine sunt
Te-am invatat bine, acum pune-te in genunchi sa iti fac chestia aia cu sabia cum se facea la cavaleri
Am uitat să menționez și de faptul că am văzut că ai zis că ești agnostică, că ai a dat un playlist unde erau și melodii de la infected mushroom și că tot ai zis că ce au toți de la categoria asta cu anime-urile, lucruri care de asemenea confirnau că ești 100% AirănMeidăn.
Oricum ce m-a făcut să bănuiesc de la început cine ești a fost că aveai la avatar o poză foarte colorată luată de pe tumblr și știu că atunci când erai airăn aveai tot avatare colorate luate de pe tumblr dar ce m-a făcut din prima să cred că ești tu e că te-am văzut zicând ceva despre t/a la o întrebare de la categoria conversații deși nu prea o văzusem mai deloc pe Vapor pe la t/a.
Oricum, eu îi cunosc pe toți de aici.
Ce zici, te cunosc au ba?
sfârșitul e aproape, nu e nimic ce poate salva omenirea de la pieire, dar
bla, bla, mă duc să mă culc
Daaa! Eu. Eu.
Cu toate ca el a supus primul, da rămâne ca tine.
Pai, chestia e ca nu știu cine e el Stiu ca mi.a mai zis cineva așa, înaintea ta, dar habar n.am cine e el
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: