Buna,
Nu pot sa spun ca ma deranjeaza, insa nu ma simt foarte bine, pentru ca la fiecare intrebare raspund serios si incerc sa ajut cat de mult pot. Oricum, crede-ma, cei care iti voteaza raspunsul ca fiind stupid, fie nu apreciaza efotul tau, fie sunt mai prejos decat tine, fie amandoua.
Mă supără într-atât de tare stupidurile primite la răspunsuri, atunci când sunt ferm convinsă că am făcut o glumă megamarfă care ar amuza pe oricine, încât îmi vine să-mi fac alte conturi numai ca să îmi dau amuzanți și inteligenți și folositori .
Nu, acum pe bune, stupid dau doar ăia care se oftică că le-ai jignit obiectul preferat (cântărețul blahblah), copii sub 10 ani care consideră că un răspuns cu argumente logice este stupid doar fiindcă respectivul i-a jignit comicul genial sau pe Justin Bieber (2 exemple din 100 sau mai multe). Acum văd că fiecare jmeker dă stupi și nefo la toate răspunsurile înafară de ăla al lui, lol.
Este imposibil să nu iubești TPU-ul.
Aşa e când ai mulţi duşmani.Trebuie să le arăţi că ai valoare, adică atunci când îl prinzi pe unu că îţi dă stupid să îi spui că îl îngropi.In bani
Pe mine nu
eu doar imi zic parerea... pot sa imi iau 10 perechi de nefolositor&stupid pe un raspuns ca tot aia cred
De ce să te deranjeze?
Dude, e un vot VIRTUAL, pe un SITE, nu e ca şi cum îţi dă cineva un pumn. Cu ce te afectează?
Depinde de stupiditatea stupidului care imi da stupid! Uneori imi place sa fac misto pe seama topicului deci stiu ca primesc deci... de ce sa ma enervez! Nu ma deranjaza deloc dupa cum se vede...
Eu mai am putin si m`arunc in spatele trenului.
Nu, e decizia lor ce fac sau nu fac.
Insa parca imi vine sa le rup gatu` unora care dau stupid pana incep durerile de mana pentru ca pur si simplu iti scrii parerea despre nu stiu ce idol de`al lor si daca il jignesti putin iti sar in cap"Vai da` de ce`l jignesti", "Da` vai de ce nu il placi ca are talent". Atunci imi vine sa intru`n monitor de nervi.Pai ei ar trebui sa aiba stupizi cat caru` nu aia care au creier si`l folosesc nu il irosesc pe Justin Bieber, Selena Gomez si mai stiu eu care multitalentat d`asta d`a lor.
Bafta`!
[...Stupid imi dai cumva?]
OanaG întreabă:
Julyly2089 întreabă: