You, of course
Si pe zombie-sama.
Si pe restul.
But...
No one loves me!?;\\\;
U all are so mean
Ma simt dezamagita...
...
O sa ma sinucid.
Nuuuu, nu te sinucide....ma lasi pe mine sa te mănânc? Măcar asa ajungi in rai.
Hai să ne sinucidem împreună, mă aflu în aceeaşi situaţie, cartofior. :3
Minti...toti mă iubesc, mai ales stelistii...
Nu te iubeste nici Popa xD
Stiu...nici eu nu îl iubesc. Cum ar putea sa iubească un devil?
Pe Miss da' n-am mai intrat de mult timp si nu mai stiu cum o cheama pe acest sait care de altfel se numea Toti Prostii Uniti
Eu sunt fosta domnişoară întunecată.
Mă iubeşti sau mă urăşti? :]]
Şi mie mi-a fost dor de tine, Radule. :3
Apropo, Marian nu mai vorbeşte cu mine încă din vară... S-a supărat fiindcă l-am făcut de râs.
I love you!
Da?
Nici n-ai ideee :X
Vezi...cineva care te iubeste si pe tine. *greu de crezut*
Nu eşti obişnuit s-auzi aşa ceva, huh?
Băi fugi...asta e nebuna, nu mai scapi de ea. Nu mă vezi pe mine? Gresesc si eu ceva, si ea trebuie sa comenteze. Ti-ai ales gresit iubirea vietii. Phailin, este nebuna. Si se joaca cu capsatorul.
Zi-mi o minciună pe care o foloseşti cel mai des.
Eu sunt super cool, dar oamenii ca tine nu vad asta.
Lasă-mă să-ţi fac un control de ochi.
Dzec...Dzeco! Vino si i-ati nebuna de pe capul meu. Acum se da la mine...
Mai târziu parca se si vede "doamna Daisuki"
Esti nebuna! Nu pot sa cred...sunt distrus. Distrus.
Lasă, deveneai dependent. :3
Mai da' tu stii ce înseamnă "Daisuki" de ai scris Doamna Daisuki? Daca înseamnă vreo prostie?
Da, ştiu. Site-ul unde vizionezi tu hentai, sweety. :3
Sa stii ca nu mă uit la hentai. Cat de nebun sunt eu, si totusi nu mă uit la hentai. Sincer.Dar tot Bad sunt.
Minciuna nu te caracterizează.
Nu...sincer acum. Cred ca nu am mai fost asa de sincer niciodată. Nu-mi plac animeurile hentai. Ok, îmi plac cele romance, dar nu hentai.
Daisuki- Love. Înseamnă a iubiiiiiiii... Dăăă.
Hai nu zău...
P.S. Nu-mi pasă ce-ţi place, oke? Poţi să te uiţi şi la My Little Pony... Şi nu mai fi aşa serios, suntem la t/a.
Ţi-ai făcut temele, adorabilule?
Awh, îmi aduci aminte de Marian, nici el nu suporta porecla asta. Povestea se repetă...
Aaaaaaaaaaaahhhhh, fac crize aici... >>>>>>o
Da' bravo, nu te agita prea mult că faci spume şi nu-i aici Karima să te şteargă la guriţă.
M************ de gurita. Sa vezi ce spume faci tu la noapte când te voi manca de vie. Nu mai scapi. Iti spun eu ca asa e.
Du-te şi culcă-te că nu-ţi vor ajunge energiile. Zici de ieri că vii să mă mănânci, mergi cu încetinitorul?
P.S. Îţi dau un sfat: citeşte de două ori înainte de a posta ceva.
Telefon stupid...
*high five*
Cine e AnimeDaisuki?
Eu face bine. Marean vad ca a plecat de la aceasta categorie, dar ce sa ii faci.
Ca sa iti raspund la intrebare, o iubesc(fara suparare) pe Zombalaul(sau cum ii spuneti acum) si urasc, probabil ai ghicit, pe NixyTroy, cum o mai cheama si pe ea.
Andrei_Dumitriu_2000 întreabă:
GunsRoses întreabă:
Julyly2089 întreabă: