Da, dar totuşi de ce le consideră atât de stupide dacă o specifică şi categoria?
Pentru ca cele mai stupide intrebari care se pot pune pe site-ul asta vin de la persoane neamuzante care incearca cu tot dinadinsul sa stoarca o farama din umor din ele...
Si nu e amuzant, e penibil.
E drept ca e la fel de penibil sa postezi niste intrebari doar ca sa aduni niste like-uri...
Mă nuştu', da' eu când şi apoi de la moară. Unde da şi exact am fost aha şi el mi-a spus: Mărioară, dă lapte la porci! Şi atunci bineînţeles că altfel nu şi tot sfârşit.
Îi știu.
Pe de altă parte n-am ajuns acolo plus că [,] comentariile alea fac toți banii.
Da, dar ei spun că sunt întrebări stupide. Dar sunt de la T/A!
În primul rând, nu văd unde-i hazul în întrebarea asta.
În al doilea rând, şi la mine au apărut două întrebări pe pagina aia, sau probabil au apărut mai multe şi pe alte pagini, dar nu i-am văzut rostul pentru care trebuie să mă agit. Staţi calmi, nu vă mai căcaţi pe voi, că oricum paginii ăleia TPU pentru proşti i s-o scăzut popularitatea destul de demult.
Şi-n al treilea rând, nici nu mai contează dacă întrebarea postată pe respectiva pagină este încadrată pe T/A sau nu, probabil fiecare întrebare postată acolo are "parfumul" ei. Aa, şi actual nu se compară cu ce a fost în vara lui 2012, atunci se posta cel mai des pe pagină.
Pa.
Ne insulta categoria! Nu sunt intrebari stupide, sunt intrebari amuzante.
Noi nu că sunt stupide ne amuzăm? Sau dacă e de pe t/a înseamnă că e ceva subtil pe acolo și extrem de inteligent?
Julyly2089 întreabă: