Nu m-a prins,pentru ca nu fumez,dar, ce as putea face. shoc, si astept consetintele
Pe noi ne-a prins diriga, ca am fumat toata scola, cum sa reactionez? toti am inceput sa nnegam si sa dam vina unii pe altii , si am sfarsit toti pedepsiti, au aflat si parintii (am intrat si putin in probleme cu ei dar, na nu a fost decat o mica cearta atat ^_^)acum decateori ne aducem aminte ne apcua rasul de ce tampenii am facut in generala, si am sfasit toata clasa sa ramanem peste ore sa facem curat
Pe mine m-a prins fratele si am zis ca e o pacaleala de 1 aprilie! noroc ca era 1 aprilie, apoi m-a prins diriga in baie si am zis ca doar am incercat (cica )si i-am zis la mama si nu m-a certat
Încă nu m-au prins.
Dar știe toată școala,inclusiv diriga și directa. Care, CULMEA, nu le-au spus părinților. Nu știu de ce. Pure luck.
Fumam eu si cu sor`mea, iar cand ne-a prins [ tata ] am inceput sa tipam cat ne-a tinut gura si tata a inchis usa spunand "thulaiii! de ce am facut eu fete?! " si a mers mai departe fara sa bage de seama. ca si cum nu s`ar fi intamplat nimic.
Da,m-a prins mama cand fumam un joint, i-am suflat in moaca un fum imens si a adormit.
cand s-a trezit, a crezut ca totul a fost un vis, in schimb a devorat tot din frigider.
Julyly2089 întreabă: