| AnonimuszWss a întrebat:

Pe voi nu va enerveaza acele momente,cand mergi linistit pe strada si un dinozaur arunca cu un frigider in tine?
Sau cand iti este foame, si cand deschizi frigiderul iti dai seama ca Chowder ( http://images2.wikia.nocookie.net/......howder.jpg )ti-a mancat toata nutella?
Si ultima,cea mai rea, nu urati acel brutal sentiment cand un calorifer flirteaza cu prietena ta?

20 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Eu sunt calmă când merg pe stradă.

| NOBODY a răspuns:

Prietena mea e o centrală...lasă-i naibii să se scurgă în pace.

| Șâret a răspuns:

Pfff frate, credeam că doar mie mi se întâmplă.

| JustMusic a răspuns:

Ce bine, ca nu mi se intampla numai mie primele 2.
Sti ce amuzant e cand il vad pe prietenul meu cum se bate cu caloriferul?

| carpediem a răspuns:

Arheopteryx si non meminimus: sed non animus Wirlpool.Si vos es Romanus, Romans communicant in nationalibus lingua. Tantum dolorem sis, communicando se. Salutem. Sau goodbye, cum zici tu.

| epurel a răspuns:

Sau când te masturbezi şi Hitler vine să-ţi ceară o cană cu zahăr.

| ăăăăăăăăââââLoâding a răspuns:

- Nu! Pe mine ma enerveaza Fuego, care vine mereu cand merg spre scoala si canta => Impodobeste mama braduu`! laughing)

| AnonimuszWss explică (pentru ăăăăăăăăââââLoâding):

De ce inainte de fiecare raspuns pui o cratima? dUUUuubiiioOOOoooss *accent straniu*

| ăăăăăăăăââââLoâding a răspuns (pentru AnonimuszWss):

Ca asa vreau eu! phbbbbt

| BeastMaster a răspuns:

Grea e viata...

| LittleSue a răspuns (pentru BeastMaster):

*grele.

| BeastMaster a răspuns (pentru LittleSue):

Zice criticul literar Parizer Cartrescu...

| condemnedAntagonist a răspuns:

*killing Chowder*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-as enerva mai tare daca un frigider plin de nutella ar arunca cu un dinozaur in mine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.

| eliaclodia a răspuns:

Nu am trait in filme suprarealiste si nici nu vreau sa o fac. Iti da dureri de cap. Nici in benzi desenate suprarealiste. Nici daca as fi frigiderul.

| OskarRM a răspuns:

Nu.De obicei eu arunc cu frigiderul în dinozaurii de pe stradă, eu îi golesc frigiderul lui Chowder şi tot eu flirtez cu caloriferul sub privirile ucigătoare ale prietenei mele.

| SkizoMetal a răspuns:

Caloriferul ăla chiar e drăguţ.

| Aryna14 a răspuns:

:?