Nu mai am penar din clasa a 7-a, parca. Pixurile le arunc in ghiozdan, D'zoo cu mila daca le mai gasesc cand trebuie' sa scriu.
Doar creioanele mi le tin intr-o trusa, atat.
Am un penar cu pisicuţe şi şoricei . Era curat, fără probleme, acum în loc de mov e negru. Şoarecii au devenit gri din albi. şi pe interior nu e alb, e albastru de la pixuri.
Inainte, arata destul de bine. L-am desenat cu marker-ul si avea "The Eyes of Alice Cooper" pe el. In fine, am avut grija sa il pun foarte bine in camera mea(alias Triunghiul Bermudelor) si e atunci am ramas cu un stilou mancat(imi era foame asa ca am ros vreo 3 centimetri din el)
E albastru fara mazgalituri...pe exterior.
Pe interior e manjit de tot felul de pixuri si creioane.
Am înţeles de prima dată.
TPU l-a pus de două ori. -_-
Paii,luand in calcul faptul ca 2+2=1,si B=A atunci acolo A=B.Deci 2=2-1.Sunt un geniu!
3$73 r0000z coo doongi @lb3 $i n3gr3 coo foondi7z3 roz $i doolci,$coomp3 coo fl0ric3l3 $i prin7z3$3 B@rbi3.D@!
Nu am penar.
N'am asa ceva...
Am prin caiete vreun pix... sau creion...
Si daca nu, are colega de banca
Pai, murdar de cerneala, cred ca si de ciocolata...
Mai nou, il folosesc ca husa de telefon, nimeni nu s-ar gandi ca l-am pus acolo.
E o chestie rotunda si cv mai groasa in interiorul careia imi scriu unele lectii sau cantece, pe dinafara cu cerneala si lectii.
saracul.
Eu imi tin pixurile,echerele, raportorul, etc. intr-un buzunar separat de la ghiozdan.Credeam ca sunt singura care face asta.Dar nu stiu, cred ca mi-a fost furat de spiridusi.
Negru. Cu enspe mii de măzgălituri pe el.
Pe o parte am si unele ecuatii dl mate
Normal, mereu uit unde-l las si in fiecare saptamana imi iau altu`.
Cam asa ceva:
http://remembersingapore.files.wordpress.com/......il-box.jpg
E mort si ingropat nici eu nu stiu unde, fara slujbe. Bucuroasa l-am primit, nici nu am observat cand s-a dus de pe lumea studiosilor. Cred ca era albastru si ca era plin.
OoO,n-aveti penar? Ah eu am un penar mare(in care sa incapa de toate:vreo 20 de pixuri, 20 creioane colorate, 5 creioane simple, 2 liniare, un echer, 2 gume de sters, 25 de carioci, 3-4 stilouri,tuburi,creion mecanic,cleme de birou,foarfeca, un mini-lipici, 2 tuburi cu sclipici, 3 pensule, hartiute, notite si mai ales COPIUTE.)Imi place sa am penaru` plin nu ca un coleg care si-a luat un penar mare si tine doar un pix in el.
Maarrrriaaaa întreabă:
Julyly2089 întreabă: