Psiholoaga, stai linistita ca multi si-au fericit timpanele cu glume si bataie de joc la adresa crestinilor.Mai vrei o doza, ceva? Linkul asta e o parodie la adresa tiganilor, si are un sambure mare de adevar. Mi se pare foarte tare, si stiu ca, desi nu recunosti, te-ai amuzat copios
Robert, sau poate a dat stupid pentru ca e o aplicatie jignitoare. Astfel de glume intretin niste stereotipii despre rromi: ca sunt inculti, ca sunt toti niste ascultatori de manele, ca in afara de 'aiurit alarme' nu stiu nimic... Daca era o pagina 'la misto' despre crestini, nu mai vedeam atatea rasete, nu, Anna?
Wow! Sunt atat de emotionata... Dupa ce am lipsit atat, fanii inca isi aduc aminte de mine. Of, multumesc!
Mi s-a parut o pagina draguta, amuzanta, si daca tu esti o persoana din 10 care te ataci, tot e bine pentru restul care au stiut sa aprecieze gluma.Crestinismul si pagina asta nu au nimic in comun, dar daca iti place sa te legi atat de acest subiect scrie-mi in privat.
Din cate citesc aici, Ana recomanda site-ul amatorilor, nu il baga pe gat nimanui. Asa ca hai sa incetam cu rautatile, bine?
Foarte tare Anna, "mi-ai descretit" fruntea inainte sa ma bag extenuata in pat. Acum adorm cu zambetul pe buze
Gluma asta este inocenta pe langa ce glume nesimtite si comentariii batjocoritoare s-au dat la adresa crestinilor, si pana la urma tiganii si-au creeat propria imagine ..asta sunt, cu mici exceptii, tiganii apartin unei etnii cu probleme. Anna nici macar nu a facut o gluma doar a postat un link, sa va mai destindeti si voi.
...Doaamne... Dar doar prima pagina e in tiganeste, si daca *caut, de exemplu, tigan, e in romana..
Super !
Dar o inntrebare e unde ai gasit site-ul asta?
Miss Piranda Controbaie Am bulan macat'as .
Foarte tare pacat ca nu toti rromi stiu sa citeasca ca sa il foloseasa.
BLUEishot întreabă:
TDGMeebu întreabă:
Andrei7520152 întreabă:
Julyly2089 întreabă: