Daca are pana in 35 de ani scot caciula si o o ajut pe saraca femeie. Ca na, toti avem dorinte, si cateodata e chiar simplu sa oferi un bine. :->
Unde nu ar da un noroc de asta peste mine...
Chiar crezi ca va fi vreun barbat prost, incat sa refuze o asemenea bunaciune de femeie..ca deh vorba romanului"gaina batrana face zeama buna"
Ce minte bolnava, ce fantezii ai mai draga...cred ca o sa-mi creasca tensiunea.
Eu sunt genul de persoana care se implica foarte mult, ma intereseaza orice discutie...am observat ca ai un psihic foarte slab, esti nesigura pe tine, cat despre intrebare, este o intrebare pentru toti membrii acestui site...asa se subantelege sau cel putin asa te-ai exprimat, ca urmare am raspuns si eu. Ehh, lasa categoria, nu te-ai scos deloc, chiar si acum eviti realitatea? esti o fiinta inocenta pentru ca nu gandesti matur, asta-i singura ta salvare, revino-ti ca se duce tara de rapa fara tine.
@cami am vreo 3 zile de cand rad din orice si nu stiu cum sa ma mai opresc
@ isus nu cred ca te-am intrecut! mai uita-te si tu la "categorie" si pe urma discutam... apropo "nick-ul" tau da de inteles ca mintea ta e mult mai bolnava! ...era sa uit... pe tine te-a intrebat cineva ceva? da stiu...
Nu se stie, daca are S. I. D. A? Oricum, as salutao si as merge pe afara (sincer)
Ce spuneti voi aici? este vorba de mama celui mai bun prieten! doar nu traim in padure, sa facem pe masculii si sa sarim pe orice femeie. si nu cred ca o femeie in deplinatatea facultatilor mintale face avansuri unui barbat care este de aceeasi varsta cu copilul ei.
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: