Negru merge la orice, dar alb e mai frumos, mai finut pentru un domn atent, asa ca Smiley.
Samsung Galaxy S4 negru daca este imbracat in negru daca este imbracat in alb Samsung Galaxy S4 alb
Negru deoarece arata bine, nu se vede când este zgariat usor, dar exista si dezavantaje la cel negru deoarece se vad usor amprentele.
La telefonul negru nu se vad zgirieturile, dar totusi cel alb e mai potrivit pentru Revelion deoarece Revelionul este iarna si albul e culoarea iernii.Totul este alb zapada, fulgii.
Eu zic sa isi ia negru si sa mai cumpere o husa cu modele de craciun, sa se asorteze.
Fa ce iti spune inimioara ca tie orice ti se potriveste. Atata timp cat esti pe cosmote sa ma suni
Negru! deoarece daca se costumeaza in costum negru si camasa alba at se potriveste...dar depinde cu ce culoare se imbraca pentru ca la nu la toate imbracamintele s-ar potrivi cel negru.
Pai mie imi place mai mult cum arata Samsung Galaxy S4 negru pentru ca nu se vad zgarieturile de pe carcasa atat de usor.
Eu te sfatuiesc sa iti iei un Samsung Galaxy S4 alb, deoarece se potriveste cu costumul.
Eu l-as sfatui sa isi achizitioneze un Samsung Galaxy S4 negru deoarece negru se asorteaza cu orice!
SDavidS întreabă: