anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pentru cei care adora excursiile montane, v-ati intilnit cu ursul, recent,? daca da, ce mai zicea? ca eu nu m-ai stiu nimic de el, cine are sa-mi dea ceva informatii despre urs sa ma sune, va rog!

6 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Fiind fata ursului, mi-a zis ca anul asta va sta in barlog, l-a cam lasat ursoaica lui fara blana si ingheata de frig daca ieselaughing

| pisoias a răspuns:

Recent nu. M-am intalnit cu el(ursul)cam acum o luna. M-a intrebat de tine. Voia adresa sau macar numarul de telefon dar cum habar n-aveam de nici una a plecat mormaind.

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

Buna dimineata, mai nici eu m-am intalnit ieri cu el big grin dar e suparat tare cu criza asta tongue... o juma' de ora tot mi-a repetat "mor, mor, mor, mor" laughing i-am zis ca n-are decat tongue...eu ce sa-i fac daca lui i-sa urat cu viata thinking a si apropo: intreba de tine tongue

ps-incearca sa dai ochii cu el poate il convingi sa renunte la sinucidere rolling on the floor

| m4them4tic a răspuns:

Am fost de nenumarate ori in padure(stau la munte)dar niciodata nu m-am intalnit cu un urs "adevarat". Doar in vara de acum 2 ani, am dat peste un pui de urs big grin si desi era foarte aproape de civilizatie, am luat-o la fuga stiind ca e si mama lui prin preajma.
Plus ca am mai vazut de 2 ori, dar in mijlocul strazii pe DN 1.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am un prieten care si-a cumparat urs il cheama Paul si am fost in baia lui dar, cu toate ca incerca sa-si ascunda achizitia, erau numai urme de laba in baie cea ce-l dadea serios de gol.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daaa.am fost pe la el, cu un prieten. da ala a plecat fiindca i s-a parut cam morocanos mosul.pai ce sa faca? este bulversat rau.ca trebuie sa intre la hibernare, dar e cam dat peste cap. iarna trecuta s-a trezit in toiul iernii crezand ca a venit primavara. i-am explicat cum e cu incalzirea globala. da si el mi-a zis; sa am grija sa pazesc, si cu prieteni ca .ala, sa nu mai calatoresc. l-am intrebat daca trebuie sa fac pe mortul cand ma intalnesc cu ceva rude de-ale lui. mi-a zis ca daca ruda e flamanda, nu e nevoie, ca deja sunt mort.