anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pentru cei carora le plac cumparaturile:
-daca doriti sa faceti o friptura de limba de porc si trebuie sa mergeti sa cumparati, cum intrebati daca are limba si cum cereti dupa aceea?

Răspuns Câştigător
| hashe86 a răspuns:

Limba de porc aveti?!
ori arunca cu o mana de carne tocata dupa mine ori ma serveste galant, zambind fals. dar eu trebuie sa gatesc neaparat limba cu masline(ca asa zice enigma) asa ca imi asum riscul.

23 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Integral redau discutia in vederea elaborarii unei limbi cu masline, nu vreau friptura! tongue
- Buna ziua, limba aveti? (evident va scoate limba!)
-Da!
-Va rog sa-mi dati o jumatate de kilogram de limbi(?)....de porc!
E bine cum am cerut?
Sau mai bine te duci tu si eu le gatesc! Sa vad cum ceri tu!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@dmonik-daca vei cere asa, iar el iti va raspunde:
-bineinteles, mergem in spate sa iti dau? laughing
iar cat priveste sa merg eu...bine,pentru tine fac si asta, dar daca ala este pe invers, iar eu ii cer si el se ofera sa-mi dea, ce fac? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Are aceeasi valoare cu intrebarea;-Cite limbi are o femeie? Raspunsul este; cite vrei sa-i dai.La cumparaturi de limbi se duce hircioaga si vad ca sta cam mult si intirzie dar mama, mama ce friptura face numai ca nu-i de porc ci de bou...

| Roxana_6190 a răspuns:

Pai e pur si simlu ii ceri limba de porc! Cum ceri carne de porc, ficat de porc etc asa ceri limba de porc!laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aveti limba de porc?
"Da avem!"
Dati-mi si mie una, va rog.
"Poftim. Face 7 lei."
Multumesc! Vai ce limba mare e! Cred ca porcului numai prostii ii iesea pe bot de e asa mare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poti sa te faci ca ceri altceva si apoi te razgandesti laughing eu asa fac atunci cand nu stiu exact cum as putea sa cer laughing
De exemplu ceri un kg de carne de porc... apoi : "de fapt da-ti-mi mai bine limba de porc" laughing laughing

| JesterRO a răspuns:

"Limba de parlamentar aveti?"

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cand o sa-ti iasa friptura din limba de porc te inscriu la un concurs, vei castiga la cap inventii culinare.

| Silvia a răspuns:

Scuze, nu vreau sa fac o friptura de limba de porc.tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Simplu "imi dai si mie o limba?" rolling on the floor tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Sunt o mofturoasă în privința mâncărurilor.
Nu consum așa ceva.
Savurez mâncărurile usoare pe bază de pui, vită și mai rar de curcan.
Nu sunt o fană a mâncărurilor grele.
Mănânc ca să trăiesc și nu invers!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce bine ca nu mananc limba de porc. Da vin sarbatorile si intreaba lumea: Avetzi matze de porc? Asta ma distreaza tare mult.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Enigma, intai ca e mai buna aia de vita. Iti gatesc una la iarna(cu masline). Apoi e mai distractiv cand intrebi chelnerul: creier aveti?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@jester-nu cred ca au, aia mint mult prea mult.
@alllinna-crede-ma ca eu si gatitul nu avem nimic in comun.ideea era alta, insa daca nu te-ai prins din prima, poti lua o gura de lapte batut. laughing
@silvia-nici daca iti cer eu sa-mi faci, nu vrei? tongue
@bro-si daca ala spune, bro, de cand te asteptam, hai in spate sa ti-o dau. Ce faci? laughing
@legiuitoarea-lasa ca te trimit eu sa-mi cumperi, eu mananc. tongue
@furni-ok.pe tine te trimi9t sa-mi cumperi limba de vita.de preparat te descurci tu, insa eu stau in usa si ascult cum vei cere.gandeste-te ce va iesi daca mai sunt si cativa la rand. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună din nou.
... și cine îți gătește? O să faci tu cumpărăturile...
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@legiuitoarea-ok. o sa gatesc eu, insa am placere sa te trimit pe tine sa cumperi limba de porc.ma descurc eu sa o prepar, si idem ca la furni, voi sta in spatele tau cand ceri. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Nu ai decât să stai în spatele meu.
Eu nu am reușit să mă fac de râs că nu știu să dialoghez cu vânzătoarea, indiferent de produs.
Oare ai să reușești, apropo?
Pa, pa.

auran
| auran a răspuns:

Tare - seamana cu faza "Creier aveti?"
Acum doua zile am facut limba cu masline si i-am zis ca vreau 2 limbi...de porc...

| AndutzaAndu a răspuns:

Ii zici:aveti sa-mi dati si mie o limba?rolling on the floorrolling on the floor

| Andreea_8406 a răspuns:

Simplu! Cum meri mate de porc asa ceri si limba de porchee hee

| vanessa_7035 a răspuns:

Pey... te duci si o cumperi gata gatita daca iti e rusine sa cumperi ceea ce iti trebuie sau faci cum a zis @hashe86!:*

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

Eu_o_mare_enigma tu te duci si ceri si pe urma impartim limba la amn2...eu o gatesc tongue

| tarziu a răspuns:

Mie de exemplu imi place limba in aspic...si de cate ori cer limba, vanzatoarea imi zambeste...mai ales daca o prind pe aia tanara laughing