Http://images.search.yahoo.com/images/view; _ylt=A0PDoS1lZKFPLBUABhqJzbkF; _ylu=X3oDMTBlMTQ4cGxyBHNlYwNzcgRzbGsDaW1n? back=http%3A%2F%2Fimages.search.yahoo.com%2Fsearch%2Fimages%3Fp%3Djesus%26fr%3Dytff1-%26fr2%3Dxpl%26tab%3Dorganic%26ri%3D17&w=1036&h=1420&imgurl=brotom.com%2Fdoxology%2Fwp-content%2Fuploads%2F2010%2F09%2FJesus.jpg&rurl=http%3A%2F%2Fbrotom.com%2F2010%2F09%2F16%2Fyour-minds-eye%2F&size=229.8+KB&name=Jesus&p=jesus&oid=98ea0efae0f863bdf43197787349851e&fr2=xpl&fr=ytff1-&tt=Jesus&b=0&ni=60&no=17&ts=&tab=organic&sigr=11cajkgin&sigb=12ob5sto6&sigi=11o25a4eu&.crumb=BcLBaPAfn5l
Pentrru miliarde si miliarde de fani, dar ce zic eu miliarde? milioane, mi sute doi trei persoane cu care ma mai cunosc eu
Haaaa))sa mor
te rog, nu murea ca avem nevoie de oameni apti, oameni capabili pentru a fauri o noua era, era berbera
) comic esti
nu confunda teatrul de comedie cu spitalul de nebuni, te rog! multumesc
Adica eu sunt nebuna
nu draga, eu, dar dupa cum bine spunea un filosof neamt de origine germana ca cine se aseamana se aduna, ce trebuie sa intelegem? ala a zis nu eu
am impresia sau thumneata te faci ca nu intelegi, ha? auzi la ea de frumusete daca le dau astora poza cu tine ramane TPU-ul in pielea goala
Vrei sa dea faliment RedTube, dupa aceea?
niciodata n-am sa dau faliment
Pentru cine? nu stiu, cred ca pentru nimeni, dar daca ziceai pentru ce? asta erea evident, pentru bani
Da' de ce ar trebui sa traim pentru cineva? Traim pentru ca am avut parte de acest dar minunat: viata. Traim pentru ceva, pentru...viata. Ce facem cu viata este mai important. Sigur ca avem persoane foarte importante in viata noastra si avem senzatia ca nu putem trai fara ele, dar nu cred ca pot spune ca traiesc pentru cineva. Traiesc pentru a nu-mi bate joc de viata.
Pentru pasarile care traiesc in oceanele americii sun africane
Pentru parintii mei pentru ca mi-au oferit o viata buna, pentru cel care ma iubeste
Intrebarea nu e pentru cine traiesti ci pentru ce traiesti. eu traiesc pentru fiecare zambet pe care il aduc pe buzele celor din jurul meu, pentru fiecare rasarit si apus de soare, pentru fiecare imbratisare, pentru fiecare moment de fericire si pentru fiecare baiat de care ma indragostesc. traiesc pentru libertate, ambitie si uneori adrenalina.
Venerabilul întreabă: