Pai din aia 25(12, 5+12, 5) da 5 lei. 25-5=20
Adica raman cate 10 lei de fiecare fata.
Din 5 lei, mosu isi ia o bere de 3 lei si le da cate un leu
Adica nu le da inapoi 5 lei, 2, 5 de fiecare ci 1 leu.
Asta inseamna ca fetele au dat 12, 5 lei fiecare(25 pentru gaina), apoi pretul ar fi trebuit sa dea 10 lei fiecare(20 pentru gaina), dar daca a baut mosu bere, inseamna ca ele au primit un leu inapoi(adica gaina e 23 de lei si fetele au dat 11, 5).
In concluzie 12. 5+12. 5=25 apoi pretul era 20, deci 5 lei trebuiau sa primeasca fetele, dar din 5 lei se duc 3 lei la mos si 2 lei se inapoiaza fetelor. Asa ca fetele raman cu 1 leu de caciula, mosu cu 3 lei si baba cu 20.
1+1+3+20 egal cu 25.
Tu ai adunat totul si din acest motiv nu ti-a iesit
Iti era mai usor sa lucrezi cu hartii care au suma de un leu si iti dadeai seama.
Deci ia 25 de lei pe cocos... duce 5 lei la femei si ramane cu 20 lei minus berea 3 lei ramane cu 17 minus 2 lei care le da femeilor()ca erau 2 cate un leu de fiecare)ramane cu 15.eu asa am inteles.nu stiu care era faza.
Eu cred ca:baba si-a oprit 20 lei, i-a dat 5 lei mosului sa duca inapoi, iar mosul a baut o bere de 3 lei si le-a mai dat femeilor cate un leu inapoi asa ies cei 25 de lei iar cea de-a doua varianta femeile au oprit doar un leu amandoua si iau mai dat un leu cadou la mos ))
Eu cred ca aici este vorba de prostitutie, babele au cumparat altfel de cocos de la mos
Julyly2089 întreabă: