La prima vedere aspectul fizic, fata(forma, conturul, mimica) ochii(privirea), gesticulatia, buzele, formele fizice. aspectul general
Primul lucru care ma atrage la un baiat: fata(privirea, ochii, buzele), si inaltimea-daca e bine facut.
Intai ma uit la fundul ei...nu stiu de ce ...cred instinctul sexual, apoi la sanii ei, si deja ma si vad in pat cu ea
Ciao robert.ma mai stii? eu sunt tipul care tocmai a afirmat ca pe aici, pe acest site, sunt cam multi obsedati sexual. tu ce mai faci?
Fund si picioare prima oara, apoi ridic privirea abdomen, bust, fata, privire, aici ma opresc cateva momente pentru ca acestia spun mai mult decat tot ce am analizat eu inaintea lor.
Ca tot barbatul ma uit la sani si la fund.astea de obicei ies in evidenta Dar cel mai mult conteaza fata.
Primul lucru: privirea imi cade pe sani, dar conteaza zambetul si fata, sa fie frumoasa!
La aspectul fizic desi asta ar trebui sa fie ultimul lucru la care ar trebui sa ne uitam...
Trebuie sa aiba o privire si un zambet frumos dar ma uit si la mainile lui, trebuie sa aiba mainile ingrijite.
Imi place ca baiatul sa fie mai inalt decat mine. Macar putin. Conteaza si aspectul fizic. Dar cel mai mult conteaza personalitatea.
Prima data ma uit la fizicul lui, iar daca imi place ce vad continui sa-i cunosc atidutinea si comportamentul
Cele 2 ma atrag : fizicul si atitudinea~de tip umblat
Primul lucru pe care il fac atunci cand intanlnesc un baiat este sa ma uit ce culoare au ochii lui... poate ca suna ciudat dar chiar asa fac... daca are ochii verzi sau albastri si are un aspect placut e trecut pe lista baietilor draguti...si foarte important este felul in care se imbraca si cum vorbeste
Julyly2089 întreabă: