anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pentru la anul, nu mai folosesc teapa. voi folosi asa niste scobitori, ca sa mai intep pe ici pe colo. da imi trebuie o creanga de copac.nu prea am lemn.cine-mi da o creanga? uscata, nu verde? s-au taiat padurile.nu mai am lemn de tepe. da sunt bune si scobitorile nu?

Răspuns Câştigător
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Bune bune scobitorile laughing
Şi să fii mai îngăduitor, şi să nu ne mai cerţi pe noi tinerii pentru că suferim din dragoste laughing

6 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Vino in barlogul meu, am adunat cateva scobitori si pentru altii care au ramas faralaughing

| Arthur a răspuns:

Care creanga vrei sa ti-o dau? big grin Dreapta sau stanga? rolling on the floor
Si unde vrei sa o primesti : in cap sau pe spate?
( Am glumit, sper sa nu te superi...cu toate ca am vorbit serios ) big grin

daniela
| daniela a răspuns:

Doamne ce imbarligatura, daca tot vrei sa intepi de ce nu incepi cu tine?

| Psycho a răspuns:

Bune dara.de ce sa nu fie bune? laughing doar c-ar fi bine sa faci rost de de-alea mai lungi. laughing
[ceart-o ceart-o pe eluveitie.ca merita. e tare naiva no talking crede-ma.stiu ce zic.nu ii prind rau niste palme din cand in cand, sa se trezeasca.]

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eluveitie, daca sufar si eu cu voi? ce sa fac? problema e ca voi suferiti si consecintele. eu sufar ca stiu cat de mult doare tradarea, sau sa iubesi si sa nu fii iubit, sau sa te lucreze cel mai bun prieten.va mai cert si eu sa cascati ochii mari si sa nu mai deschideti inima asa repede, fiindca unii intra incaltati cu bocancii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am sa-mi scutur eu uscaturile si fa-ti cate scobitori vrei!hee hee