" în vechime nu era Facebook ca să vadă toate panaramele dezbrăcate pe toţi pereţii. "
Măcar unul a scris ceva corect.
"modelul meu în viață este o animatoare.Duc o viață bună. Uneori merg cu ele la ștrand dacă nu sun obosite după o noapte de dans"
Mno, mi-am găsit modelul în viață.
Cat de retardat trebuie sa fi pentru ca sa afirmi asa ceva la o lucrare de care vei depinde tot restul vietii tale
Şi primele 3 sunt geniale! ))
Toate exprima inteligenta neinteleasa.
Vrei să spui geniul, aşa genialităţi au trecut de mult de stadiul de inteligenţă.
Da, nu se compara cu prostii de Eminescu sau Creanga!
*sarcastic mode*
Slabe, faţă de anii trecuţi. Nici măcar la aberaţii nu sunt buni elevii din ziua de azi.
Astea sunt mult mai penibile decât anii trecuţi părerea mea. îmi poţi da un link să fac o comparaţie mai amănunţită?
Meh, acum n-ai vrea să-ţi caut eu? :))
Uite aici: http://diferitu.wordpress.com/2008/07/02/perle-bacalaureat/
tot mai bune mi se par cele de anul' ăsta!
Astea de anul ăsta sunt prea simple şi banale. Unele parcă ar fi fost scrise cu intenţia de a ajunge o " perlă celebră ". Alea din anii precedenţi măcar sunt mai simpatice, că mulţi credeau că scriu ce trebuie şi că e bine totul, chiar dacă ei băgau acolo nişte inepţii fabuloase.
Aia am zis şi eu! Prima cea cu Facebooku pur şi simplu m-a şocat! Mă întreb oare cum se aşteptă să ia notă de trecere când scriu asemenea lucruri?
Http://www.myfacewhen.net/view/9-picard-facepalm
Cata minte trebuie sa ai ca sa scrii asa ceva...
0,0 %
Ceneratia noua... iti arata cata minte are, daca astia o sa ne conduca, Romania dispare din Europa, de pe GPS sau de pe harti, o sa ajungem sa ne conduca turcii la cat de '' destepti '' pot fi unii. Si despre ''perlele'' lor, sunt epice.
Julyly2089 întreabă: