Titlul: Vampirii există
În ziar: Un tânăr de 19 ani, chipeș, adorat de toate fetele a fost ucis de către o vampiriță hentai...
Mai departe nu mai zic.
Stiam eu ca ai 14 ani!
Trebuia să să afle odată și odată.
Oricum, cine avea creier, isi dadea seama, de cand ai zis ca esti a VIII-a.
Si de unde stii ca o sa te adore toate fetele?!
Presimt eu.
Si daca nu va fi asa cum presimti tu, ce-o sa faci?!
Secret.
Nu te mai uita așa la mine
Vrei sa plang ?
Orice dar nu asta
Hei gata potolește-te!
M-am suparat pe tine!
Bine gata îți zic! Ce trebuia să-ți zic?
Secretul tau. ( ce o sa faci daca, peste 5 ani, fetele n-o sa fie innebunite dupa tine)
Păi n-o să fac nimic, oricum sunt cu Miku-chan.
Si daca te paraseste?
N-o s-o facă.
De unde stii?
Mi-a promis.
Si daca *Doamne Fereste!* moare?
O să mor cu ea.
Si daca afli ca esti nemuritor?
Hmpf,ziar? Te rog, peste cinci ani n-o sa mai existe asemenea fosile, o sa apar pe un papirus elctronic.
Titlu: Salvatoarea Romaniei
Subiect: O intreprinzatoare de 17 ani(presedinta a Sweetland) asigura fonduri si proiecte nutteliste cu tara noastra.S-ar putea sa se construiasca fabrici si noi locuri de munca, dulciuri de calitate, carne de leu din Narnia.
"Infractoare de 21 de ani, fură bomboanele copiilor de la grădiniţă! SCANDALOS!"
...şi mai jos, poza mea, eu cu un coş în frunte...
Titlul : Prima crogenizare facuta corect
Articolul :O tanara de 18 ani a reusit sa-l inghete pe frumosul, adorabilul, minunatul actorJensen Ackles ca sa-i stearga memoria si sa se casatoreasca cu ea. El s-a despartit de sotia cu care avea un copil si s-a logodid cu tanara adolescenta.Au trait fericiti pana la adanci batraneti. Poza de coperta:https://www.google.ro/......ps?/search
Titlu:"Am venit in pace"-zise primul extraterestru care a luat contact cu pamantul, asta inainte sa ne subjuge si sa ne disece!
Julyly2089 întreabă: