| RaSpUnS.pT.vOi a întrebat:

Pff, am cam devenit depandenta de TPUhee hee, avand in vedere faptul ca nu am servici, ma plictisesc foarte tarewhew!.Este ceva grav daca o sa continuu asa?hee hee

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ei, dependenta? se poate spune si asa, dar trebuie sa ai si tu un job, sa macar un hobby, eu acum sunt in concediu, mai intru pe aici, sa vad ce mai zic prietenii mei de pe site, dar am si eu ca fiecare viata mea personala, nu sunt dependenta de nimic virtual, totul e sa stii sa pastrezi bariera intacta...iti urez un an in care sa iti gasesti si tu ceea ce cauti, nu este grav sa contiunui sa intri pe TPU, ca si eu intru de mai multe ori pe zi, dar la intervale diferite si cate un pic, atat cat sa nu dea dependenta caci este foarte usor sa devii asa.

10 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Mi s-a facut dor de adriana_sweety dupa ce-am vazut raspunsul jessykai.

| Leea1234 a răspuns:

Grav, in nici un caz!
dimpotriva, ai sansa sa-ti gasesti un job, cine stie!
si eu "sufar" de o oarecare dependenta, dar la mine problema este ca eu am serviciu, si niciodata nu dorm cat ar trebui, ex. ora la care am postat raspunsul la intrebarea ta!

| JeSa a răspuns:

Dependenta de TPU?- e bine!- "floare la ureche" tongueun relax; acest mofthappy"binevoitor", sa-i zic asa whistling, deoarece ajutitonguecu ce stiihappy si pe altii, iar la randul tauwinking esti "ajutata"!- dar faptul ca, nu ai un servici/un venit - este plictisitor; deci "grav", presupunwhistlingtongueca - nu te poti "bucura" - de unele "iesiri", la care necesita niste banihappy; si nu tongue numai... un ex. - "plimbarea in natura", e gratuitatonguelaughing; nahwhistling pricepi tutongue ideea!,,, totusi happy e bine sa fim in viata independenti(asta - ca sa nu depindem de nimeni whistlingtongue daca e posibil),,,"ma rog"; in resttongue multa sanatatehappy!

| JeSa a răspuns:

Flav - banuiescwhistling ca "dorul" tongueacesta rolling on the floor)se datoreaza la "abuzul whistlingde smile-uri"...tongue!

| JeSa a răspuns:

RaSpUnS.pT.voi rolling on the floor))ce tare...
"Insa Jess sa stii ca o am pe sora mea care are un suflet MARE si imi face toate poftele(asta panna imi voi gasi un loc de munca). Astept sa vina sezonul.Ms de raspunsuri!"
Pentru putintongue, apropos si eu am un FRATIOR MAI MIC CA MINE si imi face si el mie POFTELE, in loc sa fie INVERSrolling on the floor))in finehee hee, sa ne fie binetonguehappy!

| Summer Memories a răspuns:

Nu e gravbatting eyelashes
Ne ajuti mai mult tongue
Si eu am inceput sa inlocuiesc messul cu TPUhee hee

| RaSpUnS.pT.vOi explică:

Deci sa ne intelegem.Suntem la Trivia/Amuzante, poate nu l-ati vazut pe:--hee hee. Faza cu munca este adevarata, iar cu dependenta vroiam sa fac o glumita(cred ca nu mi-a iesit ca voi ati cam luat totul in serioshee hee-)Insa Jess sa stii ca o am pe sora mea care are un suflet MARE si imi face toate poftele(asta panna imi voi gasi un loc de munca). Astept sa vina sezonul.Ms de raspunsuri! Pa, pa!

| anna01 a răspuns:

Da, e un viciu sa solidarizezi si sa te faci util.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, foarte grav daca nu stii sa te controlezi, virtualul da dependenta, este un viciu. Una este sa ajuti si alta sa iti pierzi, efectiv, timpul liber de care dispui intr-o lume virtuala absolut inselatoare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vorbind serios si glumind... amar, consider ca situatia ta este nu doar grav(id)ă dar mai prezinta si umflaturi.; parerea mea este ca nu trebuie sa te complaci acestei stari de lucruri multumindu-te cu vorbele de consolare oferite cu inconstienta nonsalare de catre cativa useri de pe aici. Iti garantez ca pe saitul asta nu vei gasi niciodata oferte pentru vreun job. In plus, consolarile nu reprezinta un mijloc de subzistenta iar tu cred ca ai nevoi ceva mai mari. Sfatul meu este sa "rupi pisica-n doua" si dupa ce-ti rezolvi problema... poti sa te lasi "acaparata" de "placerea" navigarii -in timpul liber!- pe TPU. Hai, succes!