In ziua de azi e greu de spus cine e femeie, adevarul e ca duc lipsa de umor in seara asta, ma plicti
Stiu. Da. Chiar tu care te tot uiti la documentare stiintifice nu ai o explicatie mai detaliata?
Pai suntem la trivia si amuzante nu la stiinta, ce glume sa fac stiintifice, stiinta nu-i o gluma e un fapt, daca vrei sa conversam putem dar sa facem gglume pe seama stiintei, desigur ca sunt diferente intre barbati/femei dar si multe miturii
Vezi acel tabel http://www.scientia.ro/......rbati.html
Da chiaar, ce atata teorie, daca stii practica stii tot. Aaa, am vazut cat e ceasul, e clar ca la ora asta ai chef sa te joci de-a mama si de-a tata.
Recunosc că eram h0rny, dă-mi mânuța să te învăț "forța de frecare".
"h0rny", nici nu stiu ce-nseamna, oare inseamna excitat . Un fine, eu stiu mai bine de cata forta are nevoie savarina mea siropoasa. Mersi oricum ca te-ai oferit.;-)
Ciudat....eu vorbesc despre fizică, tu despre prăjituri...aa, tu vrei să mă inviți la cofetărie. Ok.
Ce fizica? Nu te-ai saturat de scoala? Siguur. Deci accepti!
Accept...îmi plac prajiturile, dar cel mai mult savarina, sa fie cât mai siropoasă.
Nu prea Ma framanta intrebarea asta
fac gogoși cu tine dacă tot ești frământată
Mmm, ar fi bune niste gogosi, dar stai sa mai creasca coca
nu mai aștept nimic, merge și așa.
chiar îmi e foame
Bine fata, dar sa pui nutella bine?
pun de toate
Da chiaar.
Înălțime mai mari barbati
Preferința pentru jucăriile de băieți =baieti
Preferința pentru jucării de fete =fetele
Agresiune fizică=barbati sunt mai agresivi
Empatie categoric tine de feminitate, ma uimit o fata in statie la alta fata ea scapat niste chesti pe jos pur si simplu nu putea tine in frau empatia aia ca sa nu o ajute
Abilități motorii delicate=femeii
Rotații mentale=barbatii
Încredere în sine mai mare la barbati, mai mica la femeie in functie de inaltime
Viteza de percepție =femeii
Fluența verbală=femei
Teste de matematică SAT (SUA)=femei
Concepte matematice
Nicio diferență
Abilități de caclul
Nicio diferență
Teste verbale SAT (SUA)
Nicio diferență
Barajag întreabă:
Julyly2089 întreabă: