| MisterKat a întrebat:

Pitzipoancele stiu matematica?! Astept raspunsuri cu argumente! happy Mersi

Răspuns Câştigător
| wolfer18 a răspuns:

Normal ca stiu, altfel cum s-ar descurca cu atatia euro primiti de la "sponsori"; trebuie sa faca si ele conversia din euro in lei.Sau nu neaparat, ca ii cere iubitului cardul. Dar totusi, cu atatea cifre(preturi in jur), cum sa nu stiu matematicahappy?

14 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Stiu doar cifre nu si mate!
intreaba o pitzipoanca cum sa faca rost de 3000 de euro si ti le baga la foc automat! ...intreab-o cat fac 100 : 10 ...si se schimba povestea!

| Razvan a răspuns:

Ele stiu doar anatomie. E suficient, cred eu

| pwp a răspuns:

Nuu. pitipoancele nu au cultura generala!

| Hombre a răspuns:

Da, pentu ca ele lucreaza cu numere, cu unu un numar, cu altul doua sau mai multe, cu fiecare dupa potenta si lovele.

| Psihiatra a răspuns:

NORMAL! Asha cum stiu si cocalarii gramatica!

| Crisstina a răspuns:

Intrebarea e: ce stiu pitipoancele? e mai usor de enumerat ce stiu decat ce nu stiu. big grin

| Laura a răspuns:

Nu, nu știu! Cum zice și Behemoth, la ele 1+1=3; habar nu au că de fapt fac 11. Nu le duce capul. laughing

| DorelSudoru a răspuns:

Depinde poate stiu matematica elementara 1+1=3 xD

| rosto a răspuns:

Am avut o colega in liceu pitipoanca 100% si era foarte buna la matematica. happy Si frumoasa (ma rog, mascata, nah) si desteapta!

| ank a răspuns:

OOo dalaughing
imi place cum suna intrebarea asta.
deci
Mat3matica!
pentru ca daca stai ceva timp pe ea.tot o intelegi in cele din urma. iar pe o pitzipoanca nimeni nu ar intelege o pentru ca nu i de fapt nimic de inteles la eastraight face

| katala a răspuns:

Pai daca sunt pitzipoance cum sa stie? Habar nu au.
Si cam ce argumente vrei in afara de statistici. Gaseste tu una sa stie ceva si te cred!

| Seth_1218 a răspuns:

Nu, normal ca nu stiu. Ele sunt mult prea ocupate cu "frumusetea". La ele 1+1=3

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Milion plus milion fac mai multe milioane". Asta ce-i, metafizica?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu decat asta A4 X5 BMV. Si cum ca a venit criza acum nu stiu decat 4 litere RATB.