anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Plec dimineata la servici. Pina la autobuz merg pe alee si, cum nu-s singurul care munceste dimineata, ajung doi oameni din urma. Unul scoate tigara si o aprinde, apoi tuseste de vreo trei ori dupa care trage adinc din piept si din fundul nasului si; ptiu, arunca flegma inaintea lui.Trec pe linga flegma bucuros ca nu maninc dimineata. Ajung in statie, aglomeratia naibii, urc in autobuz si inghesuiti cum eram ma agat de husa unui scaun sa nu fiu dat jos cind aud;-Ce dreaku faci dom'le? Ma dezbraci? Ii dau drumul la bluza cucoanei. Ajung la munca ma interpeleaza o doamna careia i-am luat apa minerala in ziua precedenta;-O ai la tine? Dupa atita zbucium uitasem si ma pomenesc intrebind;-Ce? Ailanti au inceput sa rida pe burta si ma simteam nasol si ea;-Apa mai harciog.Eu la repezeala si fara sa-mi dau seama ca stirnea risete conversatia noastra;-Duceti-va pe macara doamna ca vin eu cu ea si v-o dau sus.Atit a fost.Am plecat inrosit ca un rac in timp ce toti erau lesinati.Cind am plecat, la atita aglomeratie si caldura eram fleasca de transpiratie si ma intreaba aceeasi doamna;-Nu se mai gasesc pampersi? La care eu;-Ba da, ba da dar nu ma pot lipsi de miros.Acum va intreb pe voi, cum ati numi o astfel de zi?

1 răspuns:
| Lavy_5428 a răspuns:

Amuzanta rau! laughing

Întrebări similare