Prima as face ca un semn ca ma doare burta si as merge intr-o baie sau putin mai departe de ei pentru vreo 3-5 minute dupa care as trimite repede un mesaj surorii mele sau prieteni cele mai bune sa imi trimita colinda pe care o colindam, doar ca modific putin vocea de pe telefonul meu cel destept. Apoi fac playback! Si uite asa scap cu bine
:*
Ii spun lu smaili sa imite cat de bine vocea mea o inregistrez si la fiecare casa dau play.
Ma inregistrez cum colindam mai devreme singur si la fiecare casa bag inregistrarea in locul meu
Intru pe internet si caut ovoce asemanatoare cu a mea si o pune pe melodia respectiva
Imi canta smiley il inregistrez apoi modific ocea si imi misc buzele odata cu asta
Imi descarc colindul pe telefon dupa care fac playback! simplu si usor
Descarc colinde de pe internet si folosesc o aplicatie pentru schimbat vocea pentru a semana cu a mea. Sau daca suntem cu plugusorul doar sun din clopotel pe la toate casele.
-Cum dreg lucrurile¿?
- Pai, cu telefonul meu cel destept.
Ce intrebare ii asta: "Cum dregi lucrurile cu telefonul tau cel destept?"
seamana cu aia : "In ce data cade 5 mai?" sau "Cat costa un loz de 5 lei?"
Intru pe net-ul de pe telefon si ma duc pe un radio cu colind si iii dau drumul sa cante, las telefonul acsuns intr-un boschet, si ma duc sa iau ce prind din casa. ( e 2 in 1 )
Caut colindul pe net si fac playback sau ma inregistrez inainte si fac din nou playback
As avea mai multe variante:
1. avand destui MB pe telefon as intra pe youtube si nimeni nu si-ar da seama ca nu cant eu, din moment ce as face "playback"
2. as suna o prietena care stiu ca are o voce foarte buna
3. incerc sa ma gandesc la toate lucrurile mai putin bune inainte de a pleca la colindat si incep sa ma inregistrez pe telefon, iar cand merg la colindat doar un simplu "play" si putin "playback" si problema e rezolvata
4. ma ascund in spatele celor doi pana ce termina de colindat
TPU.ro întreabă: