O sun pe Andra si ii spun ca am nevoie de ajutorul ei.Ea vine repede la noi si incepem sa cantam..desigur fara mine, deoarece eu o sa dau doar din gura (gen playback)
Am o aplicatie super pe telefon care inregistreaza celui care o utilizeaza
Ma inregistrez inainte cand incep sa colind si daca se intampla sa raman fara voce pun inregistrarea:d
VARU o sa ma rezolve, iar daca nu, caut acea melodie pe net, si fac playback. sau, il inregistrez pe smiley cantand, apoi ii modific vocea cu telefonul meu cel destept.
Ma inregistrez cum colindam mai devreme singur si la fiecare casa bag inregistrarea in locul meu
Intru pe internet si caut ovoce asemanatoare cu a mea si o pune pe melodia respectiva
Inainte de a pleca imi inregistrez vocea mea pe telefon asa de orice eventualitate.Si daca se intampla ceva pun inregistrarea.
Al chem pe alex velea sa cante in spatele meu iar eu mimez ca, cant;-))
Cand inca mai am voce inregistrez toate colindele cantate de mine, iau telefonul cu mine si cand raman fara voce dau drumul inregistrarii.
Fac playback ori inregistrez pe unul dintre ei, modific putin focea cu telefonul meu destept ca sa sune ca a mea si dupa aceea trebuie doar sa mimezez
Inregistrez vocea dinainte si dupa o sa pun telefonul sa cante in locul meu
TPU.ro întreabă: