Pai la mine e cel mai logic popcorncubranza fiindca imi place popcornul cu branza...
Hm, Vlad[my name b-)] este[verb copulativ ] pe[prepoziţie de locuţiune b-)] TPU[Toţi pentru unu
]. Şi eu fumez, dar nu m-am gândit să pun la nume.
Buna! la mess am numele de Sოﺁℓε ƒօг ოε dar aici nu ma lasa decat Sოﺁℓε. bye, bye
Krissy...
Fiindca ma cheama Cristina. De la Cristina, o amica mi-a spus Krissy. Si asa mi-a ramas!
Zeppelin vine de la...id-ul meu de mess. Aproape tot liceul ma stie de zepelin (in afara de profesori)
Nu are un anumit inteles numele ales pentru TPU, pur si simplu imi place si este originar deoarece este inventant de mine.
Innocent - pentru ca mereu mi-a placut cuvantul asta
little -varsta[12]
piky[trebuia pinky dar na] - de la cainele meu, lol
angel - sunt un mik ingeras
- nu stiu
P. S. @VladestepeTPU nu este verb predicativ, pentru ca arata locul?
Pai ma cheama Iulia...si toti imi spun iuly...nu e asa de greu. Oricum, voiam sa imi pun numele branza ptc. asa zice mereu profu`meu de mate.Cand il intrebi ceva ce nu e despre lectie zice,, E, branza,,. Dar din pacate mi-am facut contul inainte de cls a 5-a
Pup
nu stiu dc, nu prea obisnuiesc sa scriu cu,, w '', asa smia venit mie atunci, si nu l-am mai scimbat.nu il schimb nici acum ca utilizatorii nu ar mai stii cine sunt si s-ar incurca si ei...
Adry00(numele in sine)-pentru ca asa imi pun eu numele de obicei
adry-pentru ca ma cheama adriana, iar prietenii imi spun adri
y(de la adry)-pentru ca mi se pare cool
00-pentru ca imi da mister si incredere in mine
Lissa din cartea Vampire academy. si pentru ca seaman cu ea, mi-am pus numele Lissa
prizeFTW întreabă:
Venerabilul întreabă: