| Izza_8670 a întrebat:

Plsss... fundita pentru cel care ma ajuta cel mai mult.as vrea sa imi fac cont pe lady popular dar imi este frica ca desi inregistrarea pe site e gratuita pe parcurs va trebui sa platesc cu bani adevarati.asa ca va rog ce trebuie sa nu fac ca sa nu qmva sa imi vina factura si sa platesc cu bani adevarati

Răspuns Câştigător
| G a răspuns:

Jocul este gratuit, nu trebuie sa platesti nimic cu bani adevarati.
exceptie: doar daca vrei tu sa cumperi pachetele premium. astea costa bani. dar nu mori fara ele. big grin

4 răspunsuri:
| wefweiofhewgewiopgjewogwe a răspuns:

Poti sa iti faci cont daca inregistrarea este gratuita, dar nu stiu daca iti vine factura pe parcurs cred ca iti spune, infine nu stiu ce e acest site presupun ca jocuri nu?

| cicilica a răspuns:

E gratis jocul. nu-ti fa griji ca nu o sa patesti din astea. nu o sa ai nici o factura. si sa stii iti spun un sfat: sa iti faci doar un singur cont deoarece daca ai mai multe se pedepseste cu ban [ pana in 2015]. daca ai vreo nelamurire sunt la lvl 11 si ma numesc coco2010. pup iubita :*. este si chat si sunt reduceri pana vineri la mall de 15%. te astept. SA NU ITI FACI GRIJI. nu platesti.

| vreauTotulSauNimic a răspuns:

Nu platesti nimic doar daca activezi Premium. Dar oricum o sa iti dai seama cand intri pe pagina aia pentru ca te pune sa scrii un numar de cont si alte chestii, dar nu e nici o problema. Daca ti se intampla asta iesi de acolo si nu se intampla nimic.Succes la joc!

| Iulia_1200 a răspuns:

Nu trebuie bani adevarati totul este gratuit