| theStar a întrebat:

laughing postati aici cel mai atre banc pe care il stiti..sa facem un maraton

16 răspunsuri:
| Leea1234 a răspuns:

Unul beat turta sta pe o bordura in fata unui bar. Un strain vine la el si il intreaba daca ii merge rau sau daca nu se poate ridica. Beatul raspunde:
- Hei! Stii tu cine-s eu?
- Nu! Cine?
- Isus …si ti-o pot dovedi. Vino cu mine!
Intra in bar si strainul dupa el. Barmanul il vede pe betiv si zice suparat:
- Isuse! Iar esti aici…!

- Marie, daca te culci cu mine, iti dau mobilul meu.
- Daca e asa, Ioane, s-a facut! Dupa consumarea actului, Ion da sa plece.

- Ioane, zice Maria, da mobilu’?
- Aaaaa, da, noteaza: 0726…

La ora de gramatică, se analizează propoziţia "Iată, vaca are coadă".
Cum analizeaza Bulă:
- Iată este subiect pentru că este scris cu literă mare si este început de propozitie. Vaca este atribut pentru că asa îi zice mama fiicei ei. Are este conjunctie pentru că leagă cuvîntul vacă de coadă. Coada este predicat pentru că se miscă.

| juniper a răspuns:

Un banc cu Bula: profesoara intreaba pe fiecare elev: Cat ati scris la compunere?

Un elev: 1 pagina; alt elev: 2 pagini, alt alt elev: 5 pagini.

Bula: Tot caietul!

Profa: Serios? Si ce ai scris?

Bula: Calaretul intra in padure... tamtararam tararam tararam tarararararam... tam tararamtararam tarararararam... dupa un timp: Calaretul iese din padure.

| SweetCandy a răspuns:

E o bara si dedesubt o ditamai gaura plina de kklaughing) te-ai prins?laughing))

nu?:O:O ai cazut in gaura!rolling on the floor)rolling on the floor
il stie de l un coleg de generala...bineinteles ca atunci m cazut si eu in gauralaughing

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Era o gasca de gaini si toate aveau geci de piele laughing) laughing

| Annitu a răspuns:

Un inculpat in sala de judecata se enerveaza pe judecatoare si o injura: "Sugi pe...".

Judecatoarea ii spune: "Afara!", la care inculpatul raspunde: "Nu, aici, sa vada toata lumea!

| vilmaristul a răspuns:

On pleaca in concediu, in strainatate, iar la plecare Gheorghe il roaga sa-i aduca si lui un papagal.
La intoarcere, Ion, care a uitat sa-i cumpere un papagal, ii ia o bufnita si-i spune lui Gheorghe ca e papagal regal...
O saptamana mai tarziu, se intalnesc la o bere, iar Ion il intreaba pe Gheorghe daca papagalul a inceput sa vorbeasca. Gheorghe raspunde:
- Bai, inca nu vorbeste, dar tu stii ce atent se uita?

| MM a răspuns:

Petre, cioban de meserie, era in armata. Ii trimite un plic sotiei, in care era un desen. Pe foaie erau desenate o floare, doi copii, o fantana, un soare si o baba. Sotia a descifrat desenul: "Floareo, ai grija de copii sa nu cada in fantana, 'tu-ti soarele ma-tii!

Recent a fost efectuat un sondaj de opinie in Italia, in care intrebarea era: "Credeti ca sunt prea multi straini in
tara?"
Rezultatele au fost dupa cum urmeaza:

20% dintre respondenti au spus "Si"
10% dintre respondenti au spus "No"
70% dintre respondenti au spus: "E, pe dracu"

Va rugam sa ne spuneti care ar fi, dupa parerea dvs., cel mai rapid lucru din lume...
Primul: -... Eu cred ca cel mai rapid lucru din lume e gandul... - Cum asa?! - Te gandesti la cineva si nici nu-ti dai seama cand o faci... - Asta asa este. aveti dreptate. o sa tinem cont de parerea dvs.

Al doilea: - Eu as zice ca clipitul e cel mai rapid... - De ce anume? - Nici nu-ti dai seama cand clipesti, atat de rapid e... - Da...
interesant... apreciem contributia dvs.

Al treilea: - Dom'le... eu sunt de parere ca lumina este cel mai rapid lucru... - Puteti explica? - Da: cum apesi pe intrerupator cum se umple toata camera de lumina... adica e ceva foarte rapid... nici nu-ti dai seama... - Da... foarte interesant. va multumim...

Al patrulea: - Cum sa va spun eu... dupa parerea mea, diareea e cel mai rapid lucru... -!? (consternare)
- Pai, domnilor... aseara m-am c***t pe mine si n-am avut timp nici sa ma gandesc, nici sa clipesc si nici sa aprind lumina...

| buburuzaucigasa a răspuns:

O doamna cheama dulgherul sa localizeze si sa repare un zgomot scaietor pe care-l auzea in casa.Acesta vine si intreaba:
-Cum se face ca acum nu aud nimic?
-Nu e intodeuna:numai cand trece autobuzul pe strada.
-Si de unde il auziti?
-Dinsifonier.
-Bun, am sa intru in sifonier si cand trece autobuzul o sa-mi dau seama ce este.
Zis si facut. Dar dupa cateva minute, sotul doamnei vine in graba acasa sa se chimbe caci avea o intalnire importanta.Deschide sifonierul si da cu ochii de dulgher.La care acesta:-Daca-ti spun ca astept autobuzul, ma crezi?

IN TREN:
-V-a cazut un geamantan in cap.
ati patit ceva?
-Nimic.Era gol.
-Dar in geamantal ce era?

| liliana83 a răspuns:

De ce? imi dai vreun premiu. nu multumesc. tine-l pentru tine. hypnotized

| costyn162 a răspuns:

La Bula vine un vecin: - Auzi ma Bula, vrem sa tapetam camera de zi, si e la fel de mare ca a ta. Tu cand ti-ai tapetat cate suluri ai cumparat? - 20. - Multumesc. Dupa 2 saptamani se intalnesc: - Auzi ma, tampitule, am cumparat 20 de suluri si 7 mi-au ramas in plus. - Pai si mie...

| costyn162 a răspuns:

Va rugam sa ne spuneti care ar fi, dupa parerea dvs., cel mai rapid lucru din lume...
Primul: -... Eu cred ca cel mai rapid lucru din lume e gandul... - Cum asa?! - Te gandesti la cineva si nici nu-ti dai seama cand o faci... - Asta asa este. aveti dreptate. o sa tinem cont de parerea dvs.

Al doilea: - Eu as zice ca clipitul e cel mai rapid... - De ce anume? - Nici nu-ti dai seama cand clipesti, atat de rapid e... - Da...
interesant... apreciem contributia dvs.

Al treilea: - Dom'le... eu sunt de parere ca lumina este cel mai rapid lucru... - Puteti explica? - Da: cum apesi pe intrerupator cum se umple toata camera de lumina... adica e ceva foarte rapid... nici nu-ti dai seama... - Da... foarte interesant. va multumim...

Al patrulea: - Cum sa va spun eu... dupa parerea mea, diareea e cel mai rapid lucru... -!? (consternare)
- Pai, domnilor... aseara m-am **** pe mine si n-am avut timp nici sa ma gandesc, nici sa clipesc si nici sa aprind lumina...

| Instinkt a răspuns:

Un tanar preot trebuia sa tina prima lui slujba, drept pentru care era extrem de emotionat, chiar simtea panica. Atunci, superiorul lui, Episcopul, vazandu-l atat de stresat, l-a sfatuit ca inainte sa se urce in amvon pentru predica, sa puna un paharel de vodca in paharul cu apa, ca sa se relaxeze si sa aiba curaj. Preotului i-a mers nemaipomenit in prima lui slujba, dar cind a ajuns acasa a gasit pe masa o mica scrisoare din partea Episcopului in care zicea:
`Draga Parinte, Fiule,
Ma bucur foarte mult ca ti-a mers atit de bine in prima ta slujba si ca ai tinut cont de sfatul pe care ti l-am dat, dar trebuie sa-ti fac anumite observatii:
1. Din acel pahar cu apa trebuie sa iei mici sorbituri nu sa-l dai pe gat dintr-o data.
2. In acel pahar cu apa nu se pune nici gheata, nici felii de lamaie. In plus, eu ti-am spus sa pui putina vodca in paharul cu apa, nu invers...
3. Nu se foloseste Biblia ca suport pentru pahar.
4. Nu poti sa te stergi la gura cu sutana.
5. Poruncile lui Dumnezeu sunt 10 nu 12.
6. Iar apostolii sunt 12 nu 10.
7. Cand vorbesti despre cruce nu poti sa spui ca e acel T mare de deasupra altarului.
8. Cand vorbesti despre Isus si apostoli, nu poti spune ca e `Fiul si banda lui`.
9. David l-a invins pe Goliat cu o prastie si o piatra, nu poti sa spui ca `i-a zburat curul cu dinamita`...
10. Cand vorbesti despre Iuda, nu poti sa-l numesti `bulangiu`.
11. Tatal, Fiul si Sfantul Duh nu sunt Batranul, Juniorul si Stafia...
12. Nu e frumos sa-l numesti pe Papa - `Nasul`.
13. Faraonul i-a trimis pe evrei in pribegie, nu in pe... a ma-si.
14. Eva i-a dat lui Adam un mar, nu i-a cedat...
15. Magdalena a fost o pacatoasa nu o curva.
16. Initiativa de a invita publicul sa aplaude a fost buna, dar a fost exagerat sa-l inviti sa danseze Macarena, sa faca trenuletul si sa o inviti pe Sora Daniela sa faca striptease.
17. Apa sfintita se foloseste pentru a binecuvinta, nu pentru. a-ti racori ceafa.
18. `Casuta` aia este confesionalul, nu toaleta.
19. Pasticul se distribuie crestinilor fara Nutella.
20. Cel de pe cruce era Iisus Cristos si nu Che Guevarra.
21. Pacatosii, cand mor, se duc in Infern, nu in aia ma-si.
22. Vezi sa ai mereu chilotii pe tine si, cind e cald, evita sa-ti faci aer cu sutana.
23. Iti amintesc ca slujba trebuie sa dureze circa 1 ora si nu doua reprize de 45 de minute fiecare, iar cel care era asezat langa tine si pe care l-ai numit `travestit cu fusta rosie` eram eu... In rest a fost bine

| anonim24 a răspuns:

Un hot sparge o locuinta si cauta sa vada ce poate gasi. La un moment dat aude o voce domoala soptind: "Iisus te vede". Gandindu-se ca totul e doar imaginatia sa, continua sa caute. La un moment dat, vocea sopteste din nou: "Iisus te vede". Hotul isi aprinde lanterna si vede un papagal intr-o cusca. Il intreaba pe acesta daca el a fost cel care a vorbit si papagalul ii raspunde ca da. Il intreaba pe papagal care-i este numele si acesta raspunde: "Moses". Hotul il intreaba contrariat: "Ce fel de oamnei isi botezeaza papagalul Moses?", la care papagalul raspunde: "Acelasi fel de oameni care isi botezeaza si pit bull-ul Iisus".

! Iepurasul si ursul sunt chemati la încorporare. Ca sa nu mearga la

armata, se gândesc ei sa recurga la înselaciuni.
Iepurasului îi vine primul ideea:
- Am sa-mi tai urechile! Fara ele nu ma pot apara de dusmani, deci
voi fi considerat invalid.
Zis si facut. Intra la control si când iese ursul îl întreaba:
-Ei?
-Respins, raspunde el fericit, fara urechi nu pot dormi iepureste.
Vine rândul ursului:
- La mine e mai greu. N-am cine stie ce urechi, coada nici atât. Eu am
sa-mi tai o laba, caci în ea sta puterea mea.
Zis si facut. Iese ursul schiopatând din cabinet si iepurasul îl
întreaba:
- Ia zi, te-au respins?
- Da, zise ursul bucuros, mi-au spus ca sunt prea gras

In Japonia s-a inventat un robot care prinde hoti.
- In Japonia, in doar 5 minute s-au prins 100 de hoti.
- In SUA, in doar 5 minute au prins 200 de hoti.
- In Romania, in 5 minute cineva a furat robotul...

Intr-o maternitate nasc o moldoveanca, o ardeleanca si-o negresa. Se incurca bratarile la copii si atunci doctorul zice:
"Sa-l chemam pe ardelean ca-i mai calculat si daca isi recunoaste copilul am scapat".

Vine ardeleanul si alege negrul, la care doctorul zice:
"Ce faci, bai, esti nebun? Nu vezi ca-i negru?".

La care ardeleanul raspunde:
"Da, dar unul dintre aia doi e moldovean si eu nu risc."

| nutzu' a răspuns:

Esti destept\desteapta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

SweetCandy nu e amuzant deloc!

| roconverxa a răspuns:

Un om a picat de pe schela. Singurul martor este Bula. Politaiul:
-Bula tu esti sigurul martor.de ce a picat acest om de pe schela?
-Pentru ca a fost rau!
-Cum adica a fost rau?
- Pentru ca a injuraat! crying
-Ce a injurat? :O
-Fmm de copil nu mai scutura schela!

rolling on the floorrolling on the floor

Întrebări similare