Iti mai trebuie vointa si niste seminte in caz ca te plictisesti. May the force be with you
Un fir din capul lui Chuck Norris, cu el poti face aproape orice, daca ai si niste saliva atunci poti sa castigi la lotto fara sa joci sau sa calaresti un curcubeu pe un ponei.
Eu am taiat o bucata din asfaltul care a simtit umbra lui Chuck Norris si am incercat niste experimente, am reusit asta http://www.roflcat.com/invisible-bike.php, apoi lucrurile au luat-o razna, au aparut efecte secundare, pisica a fost supusa la forte intelese si a devenit http://www.google.ro/......tp?/imgres
Eu zic sa incerci cu un arzator bunsen, te poti baza mai mult pe el.
Poate nu o sa poti sa faci o sabie laser cu obiectele alea, dar o sa poti cucerii cu ele orice femeie, daca eu am reusit cu un cactus pe jumatate mancat, niste aripi de libelula si cu o gaura cu ciorap(asa de rupt era).
Ptiu! Mi-a scapat Ciacnoris. Si daca mai bag si-o lacrima de-a lu' Stivansigal... Baga-mi-as, cum de nu mi-a trecut prin chestia asta patrata de pe umeri?
P.P. Ca tot ziceai de pisici... In ce zona era "ciorapita" gaura?
Domnule profesor! e P.S.
Sigur ca da.Dar inainte sa o folosesti trebuie sa bagi degetele-n priza, pentru a functiona usor.
Cine sa functioneze usor, priza sau degetele?
nu, sabia! are nevoie de putina electricitate
Orice e posibil desi nu am mai auzit pana acum de aprinzatoare de aragaz cu cuart, nu stiam ca exista.
Cred ca iti trebuie si un cristal sau ceva de genul asta(probabil merge si cu un ciob de sticla )
Succes
Ai auzit de piezoelectric? Ma indoiesc
Ba sigur ca am auzit Mi-ai spus tu acum Si ce daca nu am auzit? Tu ai auzit vreodata de cuvantul pneumonoultramicroscopicsilicovulcaneconeoza?
Am auzit. Dar mi-e frica sa-l pronunt, d-apoi sa-l scriu
eu pot sa il pronunt dar mi-a luat cam mult
O sa incerc. Dar, daca o sa aiba aceeasi configuratie cu creierul tau, mai bine ma lipsesc
Iar tu, ar trebui sa consulti un profesor de limba romana, mai ales gramatica acesteia
Care e problema? Oricum sunt sigura ca la inteligenta ta absurda nu se poate ajunge nici cu cizma, aprinzatorul de aragaz sau laserul. Succes!(o sa ai nevoie)
Da. Iti trebuie o reteta de la medic, pentru ceva calmante si un praf de sare. A, am uitat. Sa nu uiti de clei de oase si de frunze de cais!
Sunt alergic la cais. Oare, cu frunze de plop batran merge?
Nu stiu daca de plop batran, e cam uscata frunza, dar poti sa incerci cu ace de molid. Nota 10 de la mine pentru ca m-ai facut sa rad in hohote si nu te-ai suparat de raspuns. Bravo.
Lasa, mai Simo, ca nu-i bai Sa se supere incultii si agramatii, aia fara spirit. O zi faina!
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: