Nu exista realitate...viata insasi nu este decat un vis pentru unii mai frumos, pentru altii mai urat, pentru altii deloc...
Dintr-un vis nu te poti trezi la o realitate, pentru ca ea nu exista, in cel mai rau caz risti sa nu te mai trezesti atunci cand visul se termina.
Da! Daca iti doresti cu adevarat ceva, cu siguranta poate deveni realitate(dar sa fie cat de cat realizabil). In definitiv, nu toate visele care devin realitate sunt neaparat si bune/potrivite pentru tine.
Visele pot deveni realitate, conditia este sa nu te descurajezi la esecuri, sa mergi in continuare pana la atingerea telului stabilit, spun asta din experienta.
Depinde la car vise te referi : la cele cand dormi sau la cele cand esti cu ochii deschisi.
eu daca mi-am propus ceva intotdeauna mi s-a indeplinit mai devrme sau mai tarziu. stii cum se zice: speranta moare ultima.
Unele vise devin realitate cu multa dorinta si efort, unele vise raman doar la stadiul de vise nenplinite, o parte din vise necesita foarte mult noroc sa devina in realitate.
Cu siguranta pot deveni, trebuie doar sa crezi suficient de tare in ele si in puterea ta de reusita.Eu imi traiesc visul si ii multumesc la Dzeu pentru asta in fiecare zi.Curaj!
Din cate stiu eu visele sunt o realitate in subconstientul nostru...eu una nu cred in vise si nu cred ca acestea vor devenii realitate decat in momentul in care iti doresti tu cu adevarat... oriqm e frumos sa visezi:X:X:nu cu ochii decisi)
Daca sunt realizabile sh ne dorim chiar sa devina reale... putem lupta pentru ca visele sa devina realitate:Xdaca t gandesti putin...cateodata doar visele sh speranta ne mai ramane
Eu nu credeam ca visele pot devin realitate, dar acum 1 luna un baiat de la mine a visat acelasi vis de doua ori si exact asa i s-a intamplat cu o saptamana inainte de Pasti...mai exact a visat ca o plece cu masina si o sa dea intr-un stalp si exact asa a murit, tocmai in dimineata aceea ii zisese tatalui lui ca o sa vanda masina din cauza visului si n-a mai avut timp, a murit pe loc...toti am ramas uimiti, si nu avea deca 23 de ani...
Da, visele pot deveni realitate dar sa ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa ti se indeplineasca, asa ca fii atent ce visezi ca dupa aceea sa nu iti para rau de ce ai visat.
Julyly2089 întreabă: